À Punt estrena la programació d’estiu

La terrassa per a la sobretaula; Així dona gust! per a cuinar i un cicle de pel·lícules de Berlanga, entre les novetats de la temporada

À Punt estrena la programació d’estiu

Aquest estiu serà diferent per moltes raons i À Punt ha preparat una programació entretinguda i variada per a tot el públic. La gran majoria de valencians es quedaran a casa o aniran a la segona residència, si en tenen l’opció, mentre que altres faran turisme a l’interior de la Comunitat Valenciana. Per això, la radiotelevisió pública vol ser la millor oferta per a les vacances d’estiu.

La terrassa explicarà històries molt pròximes i celebrarà les festes que enguany s’han hagut de suspendre amb una parella de presentadors benvolguts de la televisió pública, que es retroben amb l’audiència. À Punt Directe d’estiu torna a ser una refrescant proposta estiuenca des de la Marina de València; un programa de cuina i humor per a aprendre i riure alhora abans de sopar, o un cicle setmanal de cinema amb pel·lícules del genial Luis García Berlanga són tres de les novetats del que ja es prepara en À Punt.

La ràdio pública manté el magazín de capçalera diari Al ras i recupera el refrescant programa musical Territori d’estiu, i tindrà moltes retransmissions esportives per a omplir d’emoció les vesprades i nits d’estiu.

De dilluns a divendres, en la sobretaula (de 16:15 a 17:45 hores), és temps d’eixir a La terrassa, amb Carolina Ferre i Eduard Forés. Un magazín d’estiu en què l’entreteniment i la música seran els protagonistes. En el programa en directe hi haurà emoció, festa, concursos, etc. Com que moltes orquestres no poden visitar els nostres pobles per festes, aniran al plató i es buscarà el millor cantant de la banda. A més, es recuperarà el públic en directe en plató.

A continuació, el magazín À Punt Directe (de 17:45 a 19:30 hores) recorrerà les nostres comarques per a conéixer el que passa a tot el territori. El programa de Joan López i Sònia Fernández es farà des de la Marina de València. Actualitat, gastronomia, festes adaptades a la nova normalitat, platges i turisme local.

Així dona gust! té un format original, amb una aposta tecnològica innovadora. Óscar Tramoyeres, presentador de No tenim trellat, i el cuiner Lluís Penyafort, conegut per presentar La gastroneta en ruta, ens esperen de dilluns a divendres abans de fer el sopar (de 19:30 a 20:30 hores). Des de quatre cuines diferents, aprendrem a cuinar i riurem dels desastres gastronòmics que tots i totes hem patit alguna vegada.

À Punt estrena la segona temporada de Cantant al cotxe, el concurs musical d’accés al prime time de la cadena (de 21:45 a 22:45 hores). Segona temporada d’aquest format d’èxit internacional que ja va destacar l’estiu passat, presentat per Carme Juan, per a disfrutar de la música, riure i guanyar el premi final. Entre les persones convidades estaran la presentadora valenciana Cristina Tàrrega, l’actor Víctor Palmero, María Jesús i l’acordió, el dibuixant Paco Roca, l’actriu Diana Palazón, etc.

Es mantenen en la programació dos dels programes que més agraden a l’audiència de la televisió pública valenciana: Assumptes interns, amb Pere Aznar (dimarts, de 22:50 a 23:45 hores), i No tenim trellat (dimecres, de 22:50 a 23:45 hores), amb Óscar Tramoyeres i el seu bagul de records trets de l’arxiu d’RTVV.

À Punt també serà un cine d’estiu i amplia l’oferta de pel·lícules. Dijous oferirà comèdies espanyoles recents i divendres serà el torn del director valencià Luis García Berlanga. Al 2021 es commemora el centenari del naixement de l’icònic cineasta valencià, i À Punt vol avançar a l’audiència part de la seua filmografia per a posar un somriure a l’inici del cap de setmana en el nostre prime time. El divendres 3 de juliol comença el cicle amb La vaquilla.

Els diumenges d’estiu tampoc faltaran en la programació d’À Punt la missa ni els trinquets amb les partides de pilota valenciana.

També et pot interessar

stats