À Punt estrena el programa ‘Cròniques del zoo’ per a la sobretaula dels caps de setmana

Dissabtes i diumenges, a les 15 hores, podrem descobrir el món de la natura animal, les relacions afectives amb els cuidadors, l’entorn de vides salvatges i grups d’espècies.

Els tècnics controlen un exemplar de rata penada.
Els tècnics controlen un exemplar de rata penada. / À Punt
03 de gener 2022 - 11:30

La programació de la televisió pública per al 2022 comença a desvelar noves estrenes dins el calendari de gener. Aquesta setmana arriba a la graella el programa Cròniques del Zoo, un docureality de 26 capítols de 25 minuts que À Punt ha reservat per als dissabtes i diumenges en acabar l’informatiu Notícies migdia. El programa que està produït per Mediacrest Entertainment, S.L i participat també per Canal Sur i Discovery Channel, ens acompanyarà en la sobretaula, a partir de les 15:00 hores per a apropar-nos a la vida als centres de zooimmersió.

Cròniques del zoo és una aposta televisiva que mostra el món de la natura animal, les relacions afectives amb els cuidadors, l’entorn de vides salvatges i grups d’espècies. Es presenta com un fabulós viatge que compartir amb la família des del sofà de casa a través de tres zoològics de nova generació: Bioparc València, Bioparc Fuengirola i Acuario de Gijón

Un programa familiar que proposa una zooimmersió per a conéixer les espècies animals en perill d'extinció
Un programa familiar que proposa una zooimmersió per a conéixer les espècies animals en perill d'extinció / À Punt

Es tracta d’un serial que planteja una zooimmersió que comparteix la responsabilitat d’assegurar el futur de les espècies que estan en perill d’extinció. En cada contingut es mostra la lluita diària, l’esforç permanent i el vincle entre els animals i els treballadors especialitzats. 

Què succeeix quan les portes del zoo es tanquen i el públic ja no hi és? Com és la vida dels animals quan ningú els veu? Com és la relació entre els cuidadors i els animals en greu perill d'extinció? Com s'opera de cataractes un drac? Com es fa la manicura d’un elefant?

Un recorregut per la vida invisible dels centres de conservació més grans d'Espanya, un viatge cap als sentiments dels animals i les seues relacions amb els treballadors del zoo, una immersió total en la realitat d'una gran família que lluita per la supervivència.

També et pot interessar