À Punt estrena ‘Parapandèmics’ en els matinals infantils del cap de setmana

Els quatre personatges informen els xiquets i les xiquetes de tot allò relacionat amb la pandèmia del Coronavirus.

La sèrie està pensada per a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.
La sèrie està pensada per a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.

La programació infantil dels caps de setmana dona la benvinguda als Parapandèmics, una sèrie infantil amb la qual À Punt vol ajudar els menuts i menudes de la casa amb tot allò relacionat amb la pandèmia del Coronavirus.

Els Parapandèmics són Maria Mascareta, Amador Explorador, Quim Metreimig i Jordiet Lleponet, una quadrilla d'amics i veïns d'Onil, i la sèrie l'ha produïda Sir Agencia en col·laboració amb l’Ajuntament d’aquesta població de l’Alcoià.

La sèrie infantil consta d’uns vídeos que oscil·len entre 30 segons i huit minuts on s’expliquen conceptes relacionats amb la Covid-19, mesures d'higiene i d'altres per a evitar contagis o sobre com véncer la por.

La proposta pedagògica dels Parapandèmics està pensada per a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.

A més, els Parapandèmics proposen manualitats o jocs per a entretindre's i passar-ho bé. Tot això es presenta a través de diverses seccions: informació, jocs, consells i aventures.

La comunicació es fa de manera molt divertida i donant-li molta importància a la música i les cançonetes. Justament, la sintonia de capçalera l’ha creada el cantautor Andreu Valor, que va presentar en À Punt el programa de rutes GR7.

També et pot interessar

stats