À Punt estrena noves temporades de ‘TàP Zàping’, ‘Trau la llengua’ i ‘Una habitació amb vistes’

Aquest dijous el prime time oferirà un menú divertit, entretingut i cultural per a tota la família a partir de les 22:00 hores

La nova programació de tardor rep el suport de l’audiència: ‘Zoom’ va començar dilluns amb un 4,9% i ‘Cartes en joc’ anit amb un 7,1%

Divendres i dissabte el cine d’À Punt recordarà els atemptats de l’11S

Lluís Cascant torna amb una nova temporada de Tàp Zaping
Lluís Cascant torna amb una nova temporada de 'Tàp Zaping' / Departament de Comunicació
08 de setembre 2021 - 11:49

De la mateixa manera que al setembre tornem a la faena i l’escola, la televisió pública valenciana continua estrenant novetats en la programació de cara a la tardor, quan passem més temps a casa.

La setmana ha començat amb la molt bona acollida dels programes Zoom, que va aconseguir un 4,9% d’audiència dilluns, i Cartes en Joc, que va pujar anit fins al 7,1%.

'Cartes en Joc' manté la fidelitat de l'audiència amb un 7,1%
'Cartes en Joc' manté la fidelitat de l'audiència amb un 7,1%

À Punt ens reserva estrenes i noves temporades de programes que han rebut el vistiplau de l’audiència. Aquest dijous el prime time oferirà un menú deliciós per a tota la família: TàP Zàping, Trau la llengua i Una habitació amb vistes, ens acompanyen a partir de les 22:00 hores.

TàP és un programa de zàping que recull els continguts de la televisió d’À Punt Mèdia, les xarxes i l’actualitat social, elaborant un nou discurs mitjançant diverses seccions que tenen en comú el to humorístic.

Les emissions setmanals del programa Tot À Punt s’han consolidat i han estat presents setmanalment en la graella de la televisió d’À Punt Mèdia des del capítol 1, emés l’1 de gener de 2020, fins a l’actualitat, amb emissió el dijous a la nit, únicament amb una pausa d’estiu durant el mes d’agost.

En línia de continuïtat amb les anteriors temporades, té un presentador, Lluís Cascant, que fa un monòleg inicial i condueix les seccions que contenen entrevistes i enquestes de carrer. L’extensa compilació de moments divertits i pífies viscuts durant la setmana en la programació d’À Punt és un dels eixos de TàP. S’hi reforcen seccions com ara les entrevistes fake, per a les quals tenim actors especialistes que imiten personatges famosos. En aquesta temporada es manté l’augment de producció de vídeos manipulats.

Trau la llengua celebrarà els 100 programes

El programa d’entreteniment a la recerca de paraules, expressions i maneres curioses d’anomenar les coses en valencià enceta la sisena temporada. Amb seccions com “D’on són”, “Paraules en risc” o “Cada mot al seu lloc” en què riurem i aprendrem alhora.

En aquesta sisena temporada hi participen alcaldes de pobles de tots els partits en la secció “Paraula de” explicant a l’audiència d’À Punt, quina és la seua paraula o expressió favorita en valencià i per què.

Trau la llengua ha estat un dels programes més reconeguts i valorats per l’audiència d’À Punt Mèdia des dels inicis de les seues emissions. És l’únic programa que ha tingut continuïtat des de l’antiga RTVV i aquesta temporada compleix els 100 programes en emissió. Els presentadors, els còmics Xavi Castillo i Pepa Cases, han mantingut l’esperit didàctic i humorístic del programa, que es va iniciar amb Eugeni Alemany, i hi ha aportat la seua personalitat particular i original.

Molt més que llibres amb Irene Rodrigo

Una habitació amb vistes és una producció associada amb les productores NAKAMURA FILMS i SUICA PRODUCTIONS, un programa cultural que mostra l’art com un reflex de les nostres vides.  

Una habitació amb vistes demostra que visitar un museu et pot alleujar l’ànima més que un bon psicòleg. Una pel·lícula et convida a revisar compartiments vitals que habitualment desatens, però que, alhora, són els que et fan humà. L’espai presentat per Irene Rodrigo, ens acompanyarà durant les pròximes huit setmanes i parlarà de la mort, el plaer, el treball i la normalitat entre altres temes.

Aquesta setmana, en el capítol d'estrena, el tema central és l'amor romàntic. Irene Rodrigo reflexionarà sobre totes les formes d'amor i el seu reflex en el teatre, la música, el cine o la literatura.

Irene Rodrigo presenta 'Una habitació amb vistes'
Irene Rodrigo presenta 'Una habitació amb vistes'

Dues pel·lícules per a recordar els 20 anys de l‘11S

Per a obrir el cap de setmana del vinté aniversari dels atemptats de l’11S, À Punt ha programat dues pel·lícules que recorden la tragèdia. Divendres a les 22:00 hores s’emetrà Tan fort i tan a prop amb Sandra Bullock, Tom Hanks, Thomas Horn i Zoe Caldwell.

El melodrama conta la història des de la mirada d’un orfe dels atemptats. El protagonista, Oskar Schell, un xiquet d'onze anys, és inventor, dissenyador de joies, astrofísic i pacifista. Després de la mort de son pare en els atemptats de l’11S, Oskar troba un misteriós sobre amb una clau i es llança a la cerca del pany que pot obrir aquesta clau.

Tom Hanks i Sandra Bullock diumenge en À Punt
Tom Hanks i Sandra Bullock diumenge en À Punt

Dissabte, a les 21:45 hores, en acabar l’informatiu NTC Nit, serà el torn de World Trade Center. L'11 de setembre de 2001, dos avions de passatgers s'estavellen contra les Torres Bessones de Nova York. Dos policies, el sergent John McLoughlin, interpretat per Nicholas Cage, i Will Jimeno, per l’actor Michael Peña, ajuden les persones afectades per la tragèdia.

També et pot interessar

stats