À Punt estrena esta nit en primícia ‘Equilibri’, el documental sobre Okuda i les falles de València

L'emissió està prevista esta nit a partir de les 22:10 hores.

Foto de la falla de l'Ajuntament de València 2018

À Punt estrena esta nit a partir de les 22:10 h en primícia per televisió el documental Equilibri, que explica el diàleg mutu que s’estableix entre un artista contemporani, referent de l’avantguarda com és Okuda, i una tradició artística centenària, com és el món de les falles, quan es trobaren en la falla de l’Ajuntament de 2018. El documental és una coproducció en la qual participa À Punt Mèdia.

Equilibri evidencia l’aposta d’À Punt Mèdia per estar prop de les tradicions i de les festes populars valencianes en general i del món de les falles i de la Magdalena de Castelló durant el mes de març. I en este cas s’apropa a la festa a través d’un dels artistes d’avantguarda més reconeguts a nivell internacional.

Les acolorides obres d’Okuda estan al carrer i a moltes de les galeries de tot el món. En el documental es pot seguir com l’artista dissenya la falla de l’Ajuntament de València de 2018, la seua relació amb els artistes fallers que la construeixen i tot el procés fins a la cremà del monument.

Al documental la història i la innovació s’enfronten una volta més a la recerca de l’equilibri. El treball, amb una durada de 77 minuts i dirigit per Batiste Miguel, aprofundeix en el canvi de paradigma en les falles, al mateix temps que ens dona detalls de la figura i l’obra d’Okuda San Miguel.

El web d’À Punt tindrà un espai especial dedicat a tota la informació i la programació de falles. Igualment, les xarxes socials tindran formats dedicats a la festa i la ràdio també seguirà de prop esta actualitat. I totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es

També et pot interessar

stats