À Punt estrena l’exitosa sèrie ‘La guerra ha acabat’, per als diumenges a la nit

Un emotiu drama de la vida real, que ens mostrarà com l’enginyer i un grup d'educadors tenen cura dels orfes jueus després de la Segona Guerra Mundial.

Aquest diumenge À Punt estrena la sèrie La guerra ha acabat, a les 21:45 hores.
Aquest diumenge À Punt estrena la sèrie La guerra ha acabat, a les 21:45 hores. / Departament de Comunicació
10 de desembre 2021 - 11:07

Aquest diumenge À Punt estrena la sèrie La guerra ha acabat, a les 21:45 hores, amb els dos primers capítols d’aquesta producció italiana del 2020, que dirigeix Michele Soavi. La història està basada en fets reals i en el llibre El viatge a la terra promesa. La història dels fills de Selvino (Aharon Megged). El rodatge va començar el maig de 2021 i a les escenes es mostren els paisatges de Mòdena, Reggio de l’Emília i Sabbioneta.

La sèrie és un emotiu drama de la vida real, que ens mostrarà com l’enginyer i un grup d'educadors tenen cura dels orfes jueus després de la Segona Guerra Mundial.

La història se situa a Milà el 27 d'abril de 1945. El Comité d'Alliberament Nacional de l'Alta Itàlia ordena la captura immediata del ministre Giovanni Preziosi (partidari de l'antisemitisme, de la superioritat de la raça i de les lleis racials), que tanmateix se suïcida.

Davide, antic enginyer i membre del CLN, busca el seu fill Daniele i la seua dona Enrica a la frontera, però, en canvi es troba un grup de xics que van sobreviure sense l’ajuda de ningú. Per això decideix portar-los al Centre d’Acolliment de Milà, però no hi ha lloc per a ells ni per als xics, acompanyats del director i antic brigadier jueu Ben i la psicòloga pedagògica Giulia.

És una sèrie que ha encisat l’audiència italiana.
És una sèrie que ha encisat l’audiència italiana.

Així doncs, Davide els porta a una antiga finca on es troba amb Mattia, un jove de 18 anys que va servir en la Guàrdia Nacional Republicana i que hi viu per a amagar-se dels partidaris: quan el descobreixen, el xic menteix dient que s'ha amagat durant mesos per evitar-ho. Davide, Giulia i Ben treballen molt perquè la finca siga acollidora, encara que s'adonen que no és fàcil per als joves superar el trauma que han patit.

És una sèrie que ha encisat l’audiència italiana. De fet, més de 4,7 milions d'espectadors i espectadores van seguir el primer capítol de la minisèrie La guerra ha acabat, estrenada en Rai 1, amb l’actor Michele Riondino.

També et pot interessar

stats