À Punt estrena l’exitosa sèrie d’època ‘Hotel Voramar’ diumenge a la nit

A les 21:40 hores, en l’horari que ocupava L’alqueria Blanca, arriba la producció danesa més vista en els últims cinc anys

Hotel Voramar en À Punt
23 de juliol 2021 - 12:38

À Punt estrena aquest diumenge, 25 de juliol, la sèrie més popular i més vista de Dinamarca dels últims cinc anys, Hotel Voramar (Badehotellet). És una història que comença el 1928 i que està ambientada en els bojos anys 20 quan es troben en un hotel idíl·lic de la costa els empleats i els rics hostes durant l’estiu.

L’Hotel Voramar és l’escenari de la vida de tres joves, la cambrera Fie, la filla del comerciant Amanda, i els pescadors locals. Hostes i treballadors estan abocats a un destí entrellaçat, amb multitud de relacions de família, amistat i romanços. L’emoció està assegurada en aquesta sèrie en què els espectadors acompanyaran els personatges en un viatge que mostra el pas de l’optimisme a la crisi econòmica del període d’entreguerres a Europa.

És una sèrie d’època com L’Alqueria Blanca i en pren el relleu d’entretindre i emocionar els valencians i valencianes els diumenges a les 21:40 hores, després de l’informatiu NTC nit.

Hotel Voramar garanteix la frescor i la diversió, una gran trama i personatges que enamoren, a més d’una fotografia acolorida i captivadora. La sèrie ha sigut rodada a Skagen, una de les localitzacions més meravelloses de Dinamarca, on es produeix un dels fenòmens més sorprenents de la naturalesa: la confluència de dos mars, el del Nord i el Bàltic.

Hotel Voramar ofereix els ingredients necessaris per a fer disfrutar els espectadors durant els últims moments del diumenge amb romanç, tradició, ambició i més, i començar setmana de la millor setmana.

També et pot interessar

stats