À Punt estrena dos documentals sobre ‘El clan Blasco’

La televisió pública emetrà hui dijous i demà divendres a partir de les 22:10 h, dos programes d'investigació sobre la trama.

El clan Blasco
El clan Blasco

La televisió d'À Punt estrena, hui dijous i demà divendres a partir de les 22:10 h, dos programes d'investigació sobre la trama de corrupció que envolta el “clan” de Rafael Blasco, exconseller del Partit Popular empresonat pel cas Cooperació. Blasco tornarà a ser jutjat a partir del 15 d’abril amb 23 acusats més per saquejar al voltant de quatre milions d’euros destinats a cooperació internacional i al projecte de reconstrucció d’un hospital a Haití.

El clan Blasco inclou declaracions exclusives de Blasco mateix en eixir de la presó de Picassent, a principi del mes de febrer. El treball periodístic també segueix el rastre dels diners i viatja fins a la República Dominicana per a comprovar el resultat dels projectes finançats per la Conselleria de Solidaritat entre els anys 2008 i 2011, etapa de Blasco al capdavant d’aquest departament.

L’equip del documental, a més, ha reconstruït el viatge polític de l’exconseller i ha localitzat els seus companys en l’extrema esquerra del FRAP i en el Partit Comunista Marxista Leninista. Blasco va militar posteriorment en el PSPV-PSOE i finalment en el PP.

À Punt ha programat per a divendres també una edició especial del programa d’anàlisi i debat La qüestió, que girarà al voltant del documental i de la figura de Blasco, i en què participaran periodistes i especialistes en el cas.

Totes les emissions de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden trobar i seguir en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats