À Punt estrena dimarts 23 d’abril ‘Valencians al món’

El programa recorrerà els cinc continents per a ensenyar, a partir d’històries personals de valencians.

VÍDEO | À Punt estrena dimarts 23 d’abril ‘Valencians al món’

La televisió d’À Punt emetrà a partir d’aquest dimarts 23 d’abril a les 22:00 h el programa Valencians al món. Amb aquest programa, la televisió pública farà un recorregut per diferents ciutats del món per a veure com viuen els valencians fora del nostre territori.

El programa tindrà una periodicitat setmanal i recorrerà els cinc continents per a ensenyar, a partir d’històries personals de valencians, els llocs més emblemàtics de les ciutats i països on van marxar a viure.

Valencians al món visitarà grans ciutats i molts altres llocs, i els seus reporters parlaran amb professionals d’èxit, amb estudiants i amb persones que un dia es van enamorar i decidiren formar una família en un altre país i en un altra cultura.

El primer capítol d’aquesta nova aposta d’À Punt estarà centrat en Mèxic. Allí admirarem les vistes de les piràmides de Teotihuacán, acompanyats de Manuel i Carmen, una parella d’enginyers valencians que fa tres anys que viuen a la capital asteca. També parlarem amb el fotògraf de les estreles de moda Víctor Cucart, i veurem la cantant de Banyeres de Mariola Erika Albero en un programa de la televisió mexicana. L’actriu alacantina Ainhoa García serà, igualment, una de les nostres convidades al programa. I descobrirem la història del guionista de televisió Martín Román, un dels creadors de L’Alqueria Blanca, que diàriament s’emet en À Punt.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i en diferit, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats