À Punt estrena dijous un programa setmanal dedicat als documentals

‘Zoom. Documentals À Punt’ està presentat per la periodista Sílvia Aucejo.

Nova estrena a la televisió d'À Punt
Nova estrena a la televisió d'À Punt

Els documentals seran els protagonistes del prime time dels dijous a la nit en À Punt, amb l’espai Zoom. Documentals À Punt. S’estrena aquest dijous, 26 de setembre, a les 22:30 hores. L’espai setmanal inclou l’emissió de dos documentals que pretenen apropar l’espectador a diverses temàtiques d’actualitat, amb incidència especial en els temes socials.

El programa està presentat per la periodista d’À Punt Sílvia Aucejo i, en la primera setmana emetrà el documental #Indestructible, que tracta el canvi en la vida de Quique Medina, periodista i promotor musical valencià, després que li amputaren la cama esquerra. Lluny d'enfonsar-se, la música li salva la vida. El segon documental és Jo també vull sexe, una producció que aborda els drets sexuals de les persones amb discapacitat, una problemàtica global analitzada des d’un punt de vista local.

Zoom. Documentals À Punt reforça l’aposta dels mitjans públics valencians per aquest gènere. Això s’ha traduït en estrenes en primícia, com ara Equilibri, sobre Okuda i les falles de València, o Experiment Stuka, sobre el bombardeig nazi de diversos pobles de l’Alt Maestrat durant la Guerra Civil, així com en l’emissió d’Ara fa cent anys, sèrie documental al voltant del centenari del València CF, o en documentals d’investigació com Cròniques subterrànies, entre d’altres.

Des que es va crear, À Punt Mèdia ha participat en una cinquantena de produccions documentals, cosa que ha suposat una inversió de quasi dos milions d’euros.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i a la carta, a través del web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats