À Punt estrena demà la sèrie britànica ‘Butterfly’ amb motiu del Dia de la Visibilitat Transgènere

Els serveis informatius de la televisió i de la ràdio pública es faran ressò de la lluita pel reconeixement de la identitat de gènere.

Sèrie 'Butterfly'
Sèrie 'Butterfly'

À Punt estrena demà a la nit a les 22:10 l’aclamada sèrie britànica Butterfly, que explica la vida de Max, que té 11 anys i que s’identifica a si mateix com una xica, al temps que mostra la voluntat dels pares perquè la decisió funcione. La sèrie consta de tres capítols que s’emetran íntegrament demà dijous amb motiu del Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere que se celebra el 31 de març. Butterfly està basada en un cas real i va tindre molta repercussió quan es va estrenar, a finals de l’any 2017.

I en acabar la sèrie, À Punt ha programat Trànsit, menors transsexuals, un documental que s’endinsa en la realitat de cinc joves, d’entre 6 i 17 anys, abans i després de fer el trànsit a la identitat actual i explica els difícils processos d’acceptació que, sovint, viuen els pares. El documental està previst a partir de les 00:20 h.

D’altra banda, el mateix dijous els serveis informatius d’À Punt entrevistaran diferents persones que han hagut de batallar pel reconeixement de la identitat de gènere. Tant les notícies del matí en la ràdio com en la televisió es faran ressò de la lluita del col·lectiu transgènere.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats