À Punt estrena aquest Nadal nous programes, documentals i sèries per a tots els públics

El sorteig de la loteria de Nadal, les campanades de la nit de Cap d’Any o la cavalcada dels Reis d’Orient es podran seguir en directe.

Logo À Punt
Logo À Punt

À Punt ha preparat moltes novetats per a les festes nadalenques. Continguts per a tots els públics, estrenes de programes, documentals i sèries, més programació infantil, així com programes especials i directes al carrer, marcaran la programació durant les pròximes setmanes.

Per als més menuts, la televisió pública valenciana ha previst una programació completa durant el matí a partir del dilluns 23 de desembre. S’hi inclouen estrenes com ara nous capítols de Noddy, detectiu de joguets, Olivia o Visca el rei Julen. Tots els matins, la televisió pública emetrà dibuixos i una pel·lícula familiar dirigida als més menuts fins a les 10:30 hores. A més, els menuts podran disfrutar de la nova temporada de Rosquilletres, que s’estrena dissabte 28 de desembre.

Però la programació de les pròximes dues setmanes també s’ha fet tenint en compte la resta de públics. Així, s’emetran edicions especials de Nadal de programes com Atrapa’m si pots, La gastroneta en ruta o Assumptes interns.

Entre les estrenes, dimecres 25 de desembre s’emet el primer capítol de No tenim trellat, un programa presentat per Oscar Tramoyeres que fa un repàs nostàlgic i en clau d’humor dels últims trenta anys. El dilluns 30 s’estrena una nova entrega de Trau la llengua en un especial sobre paraules de Nadal; Dimecres 1 de gener a la nit, igualment, es podrà veure la primera entrega de Tot a punt, un programa de zàping sobre el primer any d’emissió de la televisió pública. I el 6 de gener s’estrena la segona temporada de Del twist al clic.

A més, À Punt seguirà de prop l’actualitat nadalenca. El pròxim diumenge 22 de desembre À Punt Directe retransmetrà a partir de les 8:30 hores el sorteig de la loteria de Nadal. Igualment, es podrà seguir el missatge del rei Felip VI dimarts 24 de desembre a la nit i del president de la Generalitat, Ximo Puig, el dimarts 31. À Punt també ha previst un programa especial Campanades des de la plaça de l’Ajuntament de València que presentaran, com l’any passat, Carolina Ferre i Eugeni Alemany. El programa farà connexions a Alacant i a Castelló. També es podrà seguir en directe per televisió la cavalcada dels Reis d’Orient des d’Alcoi el diumenge 5 de gener de 2020.

À Punt ha preparat també un programa informatiu especial de resum de l’any, previst per al divendres 27 a partir de les 22:00 hores. I demà dissabte, 21 de desembre, s’estrena el documental de producció pròpia Muito obrigado, que posa el focus en el treball de nou músics provinents de diferents àmbits, com el clàssic o el jazz, i com preparen el concert Obrigado II, que s’emet després, i que està dedicat al mític compositor brasiler Antonio Carlos Jobim.

I entre les sèries, la televisió pública valenciana oferirà al llarg de les pròximes dues setmanes novetats com ara el thriller Només una mirada, la superproducció Cartes de guerra, que narra un drama romàntic i èpic durant la Primera Guerra Mundial, o La casa dels Rocheville, que conta la història d’una saga familiar.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i en la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats