À Punt ha entregat el primer pot de l’any en el concurs ‘Atrapa’m si pots’

Sergi Peligero, participant de Muro d'Alcoi, hi ha aconseguit 16.400 euros

El programa prepara, a més, un especial Copa del Rei per al dia 23 d'abril, quan es disputa la final entre el Betis i el València a l'estadi de La Cartuja, en el qual participaran exfutbolistes famosos, periodistes del món esportiu, penyistes i aficionats

Sergi Peligero, participant d’Alcoi, hi ha aconseguit 16.400 euros
Sergi Peligero, participant de Muro d'Alcoi, hi ha aconseguit 16.400 euros / Departament de Comunicació
12 d'abril 2022 - 16:30

Atrapa'm si pots, el concurs de les vesprades de la televisió d'À Punt, presentat per Carolina Ferre, ha entregat aquesta vesprada el pot acumulat del programa de la sobretaula, amb una quantitat de 16.400 euros.

És el sisé premi que dona aquest programa des que s'emet en À Punt. El guanyador ha sigut Sergi Peligero Cerdá, de malnom Peli, un jove de 21 anys de Muro d'Alcoi. La seua vida gira al voltant de la música, fa de DJ en esdeveniments de música ska i reggae, i també té un grup de punk-rock G.D.M. Una part dels diners del pot els destinarà a fer la primera maqueta del seu grup i a continuar avant amb els estudis musicals de nivell superior.

Sergi 'Peli' destinarà el premi a la primera maqueta del seu grup i a estudiar més música.
Sergi 'Peli' destinarà el premi a la primera maqueta del seu grup i a estudiar més música. / Jose San Joaquin Deusa

Peli és el nou integrant de l’exclusiva llista de guanyadors del pot d’Atrapa'm si pots. I és el primer que ha aconseguit el premi en superar “El minut final”, la nova prova incorporada l’any 2022 en què el concursant ha d’encertar cinc preguntes de diferents temàtiques en menys de 60 segons.

Cinc concursants més van aconseguir anteriorment guanyar el pot acumulat del concurs, amb 33.800 €, 15.000 €, 4.800 €, 48.400 € i 28.400 € respectivament.

Les cinc preguntes que han fet de Peli el sisé guanyador d’Atrapa'm si pots han sigut: “Quina fruita dona nom al trofeu d’estiu del València Club de Futbol?” (taronja); “En quina ciutat està ambientada la novel·la Noruega de Rafa Lahuerta” (València); “Quin filòsof està tombat en les escales del quadre L’escola d’Atenes de Rafael?” (Diògenes); “Quin compositor va debutar amb l’òpera Oberto, conte di San Bonifacio?” (Giuseppe Verdi), i “De quin país és originària la recepta del fish and chips?” (Anglaterra / Regne Unit).

Amb 707 capítols diaris, 171 de cap de setmana i 14 programes especials que s’han emés en horari de màxima audiència de la nit, Atrapa’m si pots és un dels programes representatius de la televisió d’À Punt. La primera emissió va ser l’11 de juny de 2018, un dia després de l’inici de les emissions regulars de la televisió pública valenciana, i des d’aquell moment ja han passat pel plató més de 600 concursants.

Atrapa’m si pots prepara un especial Copa del Rei

El concurs Atrapa'm si pots emetrà un programa especial Copa del Rei el dia 23 d'abril, quan es disputa la final entre el Betis i el València a l'estadi de La Cartuja, en el qual participaran exfutbolistes famosos, periodistes del món esportiu, penyistes i aficionats. També s’hi podran veure moments històrics i mítics del club valencianista i una actuació musical a càrrec del grup Tardor.          Tot dins d'una programació especial que À Punt ja prepara amb motiu de la final de la Copa del Rei.

També et pot interessar

stats