À Punt enceta la campanya de suport a les Falles

Representants dels col·lectius que fan possible la festa han participat en la promoció, que comença aquest dimarts 17 i serà fins al setembre.

El dilluns 23 el programa Bona vesprada estrenarà la cançó de les Falles

Els sectors que formen part de la festa fallera protagonitzen la campanya de 'Les Falles À Punt'
Els sectors que formen part de la festa fallera protagonitzen la campanya de 'Les Falles À Punt'

Aquest dimarts À Punt es posa les pintes per a llançar la seua campanya per a la promoció de les Falles 2021 del mes de setembre. En les últimes setmanes els equips d’imatge, realització i màrqueting han donat forma als anuncis que, a partir de hui, ompliran la pantalla de televisió, el web i la ràdio d’il·lusionadores promocions de la tornada de la festa gran valenciana.

El mes de juliol va servir per a posar en marxa les creativitats i fer la selecció de les persones que voluntàriament han participat en el rodatge de la campanya d’À Punt amb les Falles. Cares conegudes del món de la indumentària, la pirotècnia, artistes fallers, músics, floristes, comissions de falla i, evidentment, la màxima representant de la festa, Consuelo Llobell Frasquet, fallera major de València, han participat en la campanya de promoció. Un total de 13 instantànies es planten a les seues cases per a encendre la flama del mes de setembre. 

Alfred Costa, director general d’À Punt ha assenyalat que “la televisió valenciana confia a poder oferir els valencians i valencianes la programació més completa per tal de transmetre a través de les pantalles la grandesa de l’esperit faller, que ha estat silenciat per culpa de la situació pandèmica. La radiotelevisió pública es prepara també amb cautela, però amb la mateixa il·lusió de sempre, s’agermana i ofereix un homenatge als col·lectius fallers representats en la campanya que hui s’estrena”.

D’altra banda, Josep Pitarch, cap d’imatge d’À Punt ha agraït “la col·laboració desinteressada dels més de 50 participants en la campanya”. També ha volgut destacar que “estem molt satisfets amb el resultat, perquè s’ha aconseguit ressaltar la plasticitat dels oficis i les arts vinculades al món faller, indispensables per a recuperar la festa tal i com sempre l’hem coneguda”. 

Per a promoure la campanya a les xarxes socials el departament de Digital llança el coixinet #LesFallesÀPunt, que permetrà arribar al conjunt de seguidors i seguidores d’À Punt Mèdia, que a partir d’aquesta setmana comencen el compte enrere per a la plantà de les Falles més anhelades de la història.

Estrena del videoclip “Les Falles À Punt”

El dilluns 23, durant el programa Bona vesprada, s’estrenarà el videoclip “Les Falles À Punt”, versió de la cançó “Amor i amistat” de la cantant Jazzwoman, en què participa la cantant mateix i totes les persones que apareixen a les cortinetes. Després de l’estrena, el videoclip estarà disponible en el canal d’À Punt de YouTube

La televisió pública valenciana prepara ja les retransmissions i programes especials de la graella de la primera setmana de setembre per a tornar a viure de prop #LesFallesÀPunt amb la qualitat tècnica i rigor informatiu que els espectadors i espectadores valoren de la radiotelevisió pública valenciana.

Premis À Punt a les falles

Continua obert el termini per a presentar-se al concurs dels premis À Punt a les falles fins al 20 d’agost per a les comissions infantils que participen en els Premis la Colla i fins al 27 d’agost per a totes les que participen en la convocatòria de les grans. Les bases es troben allotjades al web del CVMC.

Vota la teua favorita

D'entre tots els sectors que formen part de la festa fallera, tria un d'ells. Cadascuna d'aquestes imatges formen part de la campanya de 'Les Falles À Punt':

També et pot interessar

stats