À Punt per a les emissions en directe

La televisió pública valenciana comença a emetre en directe demà, 10 de juny, amb una programació de qualitat.

Diumenge, 10 de juny, a les 14.30 hores À Punt Notícies dona el tret d'eixida a les emissions en directe.
Diumenge, 10 de juny, a les 14.30 hores À Punt Notícies dona el tret d'eixida a les emissions en directe.

À Punt Notícies donarà el tret d'eixida a les emissions en directe de la televisió pública valenciana, À Punt. Serà demà, diumenge, 10 de juny, a les 14.30 hores. Segons Empar Marco, la directora general d'À Punt Mèdia: "Jo crec que hi ha molta expectativa, que agradarà perquè és una televisió de qualitat i ara el repte és fer uns informatius que siguen plurals i independents".  En l'informatiu, Adelaida Ferre i Vanessa Gregori ens contaran tota l'actualitat des de la proximitat, amb rigorositat i pluralisme. El magazín vespertí À Punt Directe, conduït per Carolina Ferre, amb els periodistes Juan Nieto i Joan López, que s'emetrà habitualment a les 16.45 hores de dillluns a divendres, començarà demà, diumenge, en acabar l'informatiu de migdia.

Una programació excepcional amb continguts que habitualment s'emetran entre setmana. Com també serà excepcional la participació de Clara Castelló demà en el magazín vespertí. A partir de dilluns, Castelló serà l'encarregada de presentar El matí à punt, el magazín matinal que ens acompanyarà tots els dies a les 11.00 hores.

Entre la variada aposta pels continguts de proximitat, també demà s'estrenarà Assumptes interns, un programa sarcàstic i divertit sobre la nostra manera de ser i fer les coses en situacions quotidianes i que és una de les apostes en la graella de la nova televisió pública.

À Punt Notícies tornarà a les 21.00 hores amb l'actualitat de la Comunitat, d'Espanya i del món, de la mà de Victòria Maso. La periodista i presentadora serà la cara habitual de les notícies de la nit, de dilluns a divendres. 

Punt docs, el programa de reportatges en profunditat que podran seguir en aquesta casa, s'emetrà demà en l'estrena de les emissions en directe d'À Punt. Serà en acabar l'informatiu de la nit. Trau la llengua, amb Eugeni Alemany, i Cuiners i cuineres, l'aposta valenciana per a programes de cuina conduït per Ricard Camarena, ocuparan el prime time de demà, diumenge. 

Programes que s'afegiran a la graella habitual de programació d'À Punt i que se sumaran a altres com Magnífics, espai conduït per Natxo Diago i Rubén Aparisi, i Animalades, entre altres. La programació especial de demà, diumenge, es tancarà amb el documental Five days to dance, dels valencians José Andreu i Rafa Molés.  

Tota la informació esportiva, amb atenció especial als esports minoritaris, a l'esport adaptat, a l'esport femení, a l'esport base i, naturalment, a la pilota valenciana, ens l'acostaran Samuel Borja, Isabel Sánchez i Carles Claver, en les edicions d'À Punt Notícies tant entre setmana com els caps de setmana.

Caps de setmana en què l'actualitat rigorosa, transparent i plural serà contada per Patrícia Ramírez i Josep Grau com a cares visibles dels informatius.

Una programació de proximitat per al nou mitjà públic valencià, que comença demà les emissions en directe amb un objectiu clar: convertir-se en referent al nostre territori.

També et pot interessar

stats