À Punt emetrà una programació especial amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí

À Punt retransmetrà la Processoneta del Matí dissabte 8 a les 11:00 h i ‘Al ras’ emetrà un programa especial el divendres 7.

À Punt emetrà una programació especial amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí
À Punt emetrà una programació especial amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí

À Punt, l’espai públic de comunicació valencià, emetrà una programació especial amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí, declarades patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco. El divendres 7 de setembre Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, s’emetrà en directe des del Museu de la Festa d’Algemesí. A més, el dissabte 8 de setembre, a partir de les 11:00 h, la TV i el web d’À Punt retransmetran en directe la Processoneta del Matí des dels carrers d’Algemesí.

La retransmissió televisiva de la Processoneta del Matí anirà a càrrec de les periodistes d’À Punt Sílvia Aucejo i Rosa Romero i comptarà amb els comentaris del director del Museu de la Festa d’Algemesí, Julio Blasco. En la Processoneta del Matí participaran més d’un miler de dansadors que acompanyen la patrona de la ciutat des de la capella de la Troballa fins a la basílica de Sant Jaume. Les festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí, tenen el seu origen en el segle xiii i van ser declarades per la Unesco patrimoni immaterial de la humanitat l’any 2011.

Per la seua part, Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, s’emetrà en directe des de les 10:00 h fins a les 13:00 h des de la plaça del Mercat d’Algemesí. El programa s’endinsarà en el context històric de la festa i les persones que en formen part amb els diferents balls i les muixerangues. A més, coincidint amb la celebració de les festes, Algemesí acull l’assemblea general de patrimonis culturals de la humanitat i en coneixerem les novetats. L’espai radiofònic de la ràdio d’À Punt també comptarà amb l’actuació musical de Nius de Nit.

També et pot interessar

stats