À Punt emetrà continguts especials amb motiu de l’Any Berlanga

La SAMC i la Universitat CEU Cardenal Herrera signen un conveni per a promoure i difondre la vida del director valencià.

À Punt emetrà continguts especials amb motiu de l’Any Berlanga
À Punt emetrà continguts especials amb motiu de l’Any Berlanga

La directora general d’À Punt, Empar Marco, ha signat un conveni de col·laboració amb el rector de la Universitat CEU Cardenal Herrera, Vicente Navarro de Luján, per a commemorar el centenari del naixement de Luis García Berlanga.

L’acord estableix el marc de col·laboració entre les dues institucions per a promoure i difondre l’obra del cineasta valencià Luis García Berlanga amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement. Per aquest motiu, À Punt té previst emetre els títols més importants de la filmografia de Berlanga i també altres continguts, com ara documentals sobre la seua vida i obra.

La UCH-CEU va crear el 2014 la Càtedra Luis García Berlanga en col·laboració amb l’Institut Valencià de l’Audiovisual i la Cinematografia, actualment Institut Valencià de Cultura. Amb motiu del centenari del naixement del cineasta, el 12 de juny de 2021, la càtedra ha organitzat un seguit d’activitats que es desenvoluparan al llarg dels cursos acadèmics 2019-20, 2020-21 i 2021-22 en els àmbits de la docència, la investigació i la producció audiovisual, activitats a les quals À Punt es compromet a donar difusió.

L’espai públic de comunicació valencià es converteix en el mitjà oficial de les activitats programades per la càtedra. Al mateix temps, À Punt adquirirà els drets d’emissió del documental Indestructibles. Mujeres Berlanguianas, produït per la universitat. Aquest documental té l’origen en el projecte que va presentar un equip d’estudiants en la segona edició del Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes – Sector Audiovisual, celebrat a Gandia al juny de 2019.

També et pot interessar

stats