À Punt emet una programació especial amb motiu del Nou d’Octubre

El programa ‘20 h NTC’ entrevista esta nit el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Una imatge d'arxiu de l'acte institucional al Palau de la Generalitat.
Una imatge d'arxiu de l'acte institucional al Palau de la Generalitat.

À Punt ha preparat una programació especial per a fer seguiment dels actes principals de la celebració del Nou d’Octubre. La programació comença esta nit en el programa 20 h NTC, amb l’entrevista que a partir de les 20:30 hores farà en directe en la televisió la periodista Marta Ventura al president de la Generalitat, Ximo Puig. L’entrevista es podrà seguir també per la ràdio pública i pel web.

La televisió pública retransmetrà en directe, demà dimecres a partir de les 9:15 hores, des d’un set ubicat a les arcades de la catedral de València, els actes institucionals principals previstos al Palau de la Generalitat amb motiu de l’entrega de les altes distincions. En acabar esta primera part, s’emetrà el documental Ser a la frontera sud, que presenta un mosaic d’entrevistes a persones de diversos pobles del migjorn valencià amb l’objectiu de radiografiar les diferents maneres de veure i sentir el fet de ser valencià.

Els telespectadors també podran seguir en directe la processó cívica, que s’inicia amb la baixada de la Reial Senyera des del balcó de l’Ajuntament de València fins al Parterre, on les institucions homenatgen el rei Jaume I. Conduirà la programació especial la periodista Victòria Maso, que estarà acompanyada per l’historiador Vicent Baydal.

Els informatius de la televisió pública informaran igualment dels esdeveniments en els diferents punts de la Comunitat Valenciana vinculats amb el Nou d’Octubre. De vesprada, À Punt seguirà de prop els actes públics previstos. À Punt directe farà un programa especial i hi haurà també un avanç informatiu a les 19:15 hores.

La ràdio seguirà també els moments més importants del Nou d’Octubre en els butlletins informatius, que tindran un contingut especial sobre la festa.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats