À Punt emet un programa especial per la constitució dels ajuntaments

Dissabte a partir de les 11 del matí, dues hores en directe per a conéixer com queden distribuïdes les alcaldies a les corporacions municipals de la Comunitat Valenciana

Alex Sanjaime i Amparo Fernàndez amb els nous consistoris, demà a les 11 hores, en À Punt
Alex Sanjaime i Amparo Fernàndez amb les noves corporacions municipals, demà a les 11 hores. / Departament de Comunicació
16 de juny 2023 - 11:12

Els equips del Departament d’Informatius de la radiotelevisió pública valenciana ultimen els preparatius per al programa especial de constitució dels nous ajuntaments, que serà demà dissabte a les 11 del matí en À Punt fins a les 13 hores.

Presentat per Àlex Sanjaime i Amparo Fernández, amb la col·laboració de veus expertes en la política valenciana, l’especial informatiu oferirà tota l’actualitat al voltant de la formació de les corporacions municipals de la Comunitat Valenciana. Assistirem a la presa de possessió dels nous regidors i regidores i la posterior votació i elecció de la persona que ostente l’alcaldia. A més, mostrarem les reaccions als pactes que han permés prendre la vara de comandament i l’ambient que es viu en els plens de constitució. 

Alex Sanjaime i Amparo Fernàndez ens traslladaran a més de 20 punts de directe
Alex Sanjaime i Amparo Fernàndez ens traslladaran a més de 20 punts de directe

A banda de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana, estarem també en altres corporacions on hi ha incertesa al voltant de qui s’asseurà a la cadira d’alcaldia. En total, el programa connectarà amb més d’una vintena de punts de directe per a oferir la més complida informació de proximitat a l’audiència de la televisió autonòmica.

També et pot interessar

stats