À Punt emet el resum anual d’actualitat aquest dijous en prime time

‘2023: Any d’alta temperatura’ és un programa elaborat per ‘À Punt Notícies’, l’equip d’informatius de la radio televisió pública valenciana, i presentat pel periodista Mathies Muñoz

Mathies Muñoz ha entrevistat el president de la Generalitat, Carlos Mazón
Mathies Muñoz ha entrevistat el president de la Generalitat, Carlos Mazón / Departament de Comunicació
18 de desembre 2023 - 09:47

Aquest dijous 21 de desembre, a partir de les 22 hores, À Punt ofereix el resum d’actualitat de l’any que acaba. 2023: Any d’alta temperatura és un programa elaborat per À Punt Notícies, l’equip d’informatius de la radiotelevisió pública valenciana amb una durada de 60 minuts i presentat pel periodista Mathies Muñoz.

L’any 2023 ha estat marcat per les altes temperatures. Des del punt de vista meteorològic, les xifres anormalment altes al termòmetre han condicionat la vida de les valencianes i els valencians i han influït directament en bona part dels sectors productius. A més, els efectes del canvi climàtic també estan darrere dels fenòmens meteorològics adversos com la sequera, els incendis i les fortes precipitacions patides en els últims dotze mesos.

Les xifres anormalment altes han condicionat han influït directament en bona part dels sectors productius.
Les xifres anormalment altes han condicionat han influït directament en bona part dels sectors productius.

L’any que ara acaba ha sigut també d’alta temperatura en el pla polític: dos processos electorals que han originat un canvi de govern autonòmic a la Generalitat i una nova investidura de Pedro Sánchez com a president del govern estatal, marcada pel pacte de la llei d’amnistia.

I d’alt voltatge ha sigut també l’actualitat internacional, amb la guerra de Gaza i la continuació del conflicte armat a Ucraïna.

I més enllà de les temperatures, el 2023 ha deixat moments i fites històriques que repassarem de la mà dels principals protagonistes valencians, com ara Ivana Andrés, capitana de la selecció espanyola de futbol que es va proclamar campiona del món; Blanca Paloma, guanyadora del BenidormFest i participant en Eurovisión, o Carlos Mazón, nou president de la Generalitat.

El president Carlos Mazón entre els protagonistes de l'any 2023.
El president Carlos Mazón entre els protagonistes de l'any 2023.

2023: Any d’alta temperatura compta amb Marta Cantos en l’edició, Irene Alfonso en la realització, Maria Salvador en la producció, i Paco Miguel en la coordinació del guió.

El programa resum informatiu de l’any es tornarà a emetre per la televisió d’À Punt el dissabte 30 de desembre a les 12:45 hores.

També et pot interessar

stats