À Punt emet el programa homenatge de la Televisió Canària (RTVC) quan es compleix un mes de l'erupció del volcà

Diverses cadenes autonòmiques de FORTA emetran aquest especial i molts dels seus presentadors participaran activament des dels seus llocs d'origen.

Víctor Manuel, Concha Buika, Luz Casal, entre altres, acompanyaran artistes canaris com Cristina Ramos, Efecto Corredor, Mestisay o Luis Morera en el seu suport a l'Illa Bonica.

L'especial s'emet dimarts a les 22 hores.
L' especial s'emet dimarts a les 22 hores / Departament de Comunicació
18 d'octubre 2021 - 09:30

À Punt ha programat per al prime time de demà dimarts el programa ¡Todos con La Palma! de la Televisió Canària (RTVC) per a retre homenatge a la Palma, un especial que s'emetrà a les 22.00 hores. A aquesta iniciativa solidària s'han sumat, a més de la televisió pública valenciana les cadenes pertanyents a la Federació d'Organismes o Entitats de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA) com la Radio Televisión del Principado de Asturias, Castilla-La Mancha Media, 7 Televisión Pública de la Región de Múrcia i Televisión de Galicia, que també emetran el programa mostrant així el seu suport a l'Illa Bonica.

Quan falten poques hores perquè es complisca el primer mes des que el volcà Cumbre Vieja entrara en erupció i sembrra la destrucció a La Palma, RTVC homenatja els afectats d'aquest desastre natural i els anima a lluitar per un futur ple d'esperança. A través de ‘¡Todos con La Palma!’, la ciutadania de l’illa podrà sentir el caliu i el suport, no sols de tots els canaris, sinó de la resta d'Espanya i del món que ha seguit molt de prop, dia rere dia, aquesta catàstrofe que ha deixat sense llar milers de famílies.

Presentat per Eloísa González, i des del plató de Gente Maravillosa, el programa connectarà amb l'audiència en diferents parts del planeta, a través dels 200 espectadors virtuals que podran deixar el seu testimoniatge des de l’ordinador o telèfon mòbil. El programa es podrà seguir a través de la RTVC, internet i plataformes digitals, així com des dels canals de radiotelevisió pública autonòmics representats en la FORTA que donen suport a aquesta acció solidària i d'homenatge.

Actuacions musicals, testimoniatges i mostres de suport

Més de 15 artistes actuaran en el plató de Todos con La Palma! amb l'espectacular pantalla de Gente maravillosa de fons convertida en espais naturals de l'Illa Bonica. Les salines de Fuencaliente o la caldera de Taburiente seran alguns dels llocs emblemàtics de La Palma des d’on cantaran Efecto Corredor, Cristina Ramos, Víctor Manuel, Mestisay, Concha Buika, Luz Casal, Luis Morera o Benito Cabrera.

Així mateix, personalitats com la ministra de Sanitat, Carolina Darias, es connectaran en directe per a mostrar el seu suport als palmeros. Al mateix temps, comptaran amb altres testimoniatges d'iniciatives solidàries d'ajuda a l'Illa Bonica que s'estan desenvolupant de llarg a llarg del món. A més, es donarà veu als habitants de La Palma que viuen a l'estranger i que estan patint les conseqüències de l'erupció volcànica des de la distància.

Per part seua, l'equip de ¡Todos con La Palma! mostrarà la part més humana de l'illa a través d'un reportatge que narra una impressionant cadena de favors; el testimoniatge de quatre persones majors de 80 anys que han viscut tres erupcions volcàniques al llarg de la seua vida; i asseurà els més xicotets per a conéixer el seu punt de vista sobre temes com la vulcanologia, la cobertura informativa de la Televisió Canària durant aquest mes o el futur de l'Illa.

“Te esperamos en la Isla Bonita”

“Te esperamos en la Isla Bonita” és el subtítol amb el qual RTVC i PROMOTUR Turisme de Canàries convida els espectadors de tot el món a visitar una illa plena d'atractius turístics que, malgrat ser eclipsats per un volcà que manté en suspens tot el planeta, no han perdut el seu encant. La Palma continua sent un lloc 100% segur que té molt a oferir als visitants: naturalesa, bon clima, excel·lent gastronomia i l'amabilitat de la gent.

També et pot interessar

stats