À Punt emet els premis de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians

Des del Teatre Principal de València, demà dimarts a les 23:15 hores

À Punt emet els premis de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians
À Punt emet els premis de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians

El teló del Teatre Principal de València torna a alçar-se demà dimarts per a vestir-se de gala per a la festa de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV). À Punt oferirà en diferit la gala de lliurament dels premis a partir de les 23:15 hores.

Els guardonats amb el Premi Narcís seran els actors Cristina Fenollar i Manuel Ochoa, per la seua trajectòria a favor del fet teatral. També s’atorgaran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina d’audiovisual, doblatge, teatre i els premis a l’actor i actriu revelació. El llistat de nominats s’ha confeccionat a través de les propostes i votacions posteriors dels actors i actrius professionals valencians.

En l’apartat de millor interpretació d’audiovisual, els nominats són Maria Maroto, Jordi Ballester i Cèsar Tormo per La forastera; Mamen Garcia i Núria Herrero, per Señoras del (h)ampa i Leo de Bari, per Parany.

Quant al doblatge, opten als premis Greta Ruiz, Nelo Gómez i Daniel González, per El paradís dels senyores; Pilar Martínez, per Precious; Pilar Almería, per Pau, amor i malentesos i Aram Delhom, per The mexican.

Els seleccionats en la categoria de teatre són Maribel Baiona, per Tirant; Cristina Fernández, per What is love?; Maria José Peris, per Tórtora; Laura Romero, per Tot verd; Toni Agustí i Carles Sanjaime, per Valenciana; Sergio Caballero, per Dinamarca i Ramón Ródenas, per Rob.

Finalment, opten als premis revelació Irina Bargues, Mar Mandli, Glòria Román, Manu Climent, Roberto Hoyo i Adrián Romero.

El lliurament estava previst pel passat 24 de març, Dia Mundial del Teatre, però es va haver d’ajornar per la pandèmia de la Covid-19.

També et pot interessar

stats