À Punt emet l’Especial jornada electoral 4M Madrid

Dimarts, a les 21:30 hores, en directe per la televisió

Especial jornada electoral 4M Madrid
Especial jornada electoral 4M Madrid
03 de maig 2021 - 10:24

El departament d’Informatius d’À Punt Mèdia emet el programa Especial jornada electoral de Madrid per a la nit de demà, dimarts 4 de maig. L’espai estarà presentat per la periodista Rosa Romero. No hi haurà informatiu comarcal i les Notícies Nit s’avancen a les 20:30 hores, informatiu que serà conduït per Carles González Pitarch.

A partir de les 21:30 hores la informació tindrà un ampli seguiment de l’actualitat des del centre de dades de Madrid, així com des de les diferents seus dels principals partits polítics a càrrec dels periodistes Maria Forner, Miquel Mercader, Lorena Diego i Laura Bayarri.

La informació tindrà un ampli seguiment de l’actualitat
La informació tindrà un ampli seguiment de l’actualitat

El programa comptarà amb una taula d’especialistes per a analitzar a fons la jornada electoral. Els convidats a aquesta tertúlia són la politòloga Rosa Roig; la periodista especialitzada en comunicació política i estratègia digital Teresa Ciges, i el sociòleg i expert en estratègia política Joan Gonçales. També està prevista la participació per Skype del director d’Infolibre, Daniel Basteiro i la periodista de El Mundo, Marisol Hernández.

El dispositiu especial d’À Punt estarà editat a la televisió per Pura Requena mentre que en el web la producció serà de José Soler, i en la ràdio d’Alba Requejo. D’aquesta manera, els equips dels informatius d’À Punt Mèdia garanteixen oferir una cobertura informativa completa i actualitzada amb els primers sondejos i resultats de les eleccions madrilenyes.

També et pot interessar

stats