À Punt emet dissabte les gales d’elecció de les belleses del foc 2022 des d’Alacant

A les 10:30 hores serà el torn de les infantils, en diferit, i a partir de les 21:30 hores, en directe, les majors des de la plaça de bous d’Alacant

Les dos substituiran Isabel Bartual, bellesa del foc 2019 i Noelia Vinal, bellesa del foc infantil 2019
Les dos substituiran Isabel Bartual, bellesa del foc 2019 i Noelia Vinal, bellesa del foc infantil 2019 / Departament de Comunicació
18 de juny 2021 - 13:38

À Punt es vist de festa aquest dissabte per a oferir les gales d’elecció de les belleses del foc infantil i major del 2022, que se celebren a la plaça de bous d’Alacant els dies 18 i 19 de juny, respectivament.

L’acte serà conduït en la televisió pública valenciana per la periodista Sofia Riego, que estarà acompanyada de comentaristes experts. Els convidats a la gala infantil són Ana Vioque, exbellesa i periodista experta en Fogueres, i Beatriz Cervetto, jurat de l’elecció el 2014. De nit, participen com a col·laboradors en la retransmissió Maite Pérez Marco, bellesa del foc 2002, i José María Lorente, indumentarista oficial del 2022.

L’elecció de la bellesa infantil començarà dissabte, en diferit, a les 10:30 hores, en acabar el programa La Colla, i es descobrirà quina serà la representant infantil de la festa entre les 82 candidates. La festa es recupera després de dos anys en què ha estat suspesa per la pandèmia, amb el títol Ens agraden les fogueres, un homenatge a tots els xiquets i xiquetes que viuen la festa des de menuts i que troben a faltar el seu ambient foguerer. En l’escenari, de 550 m2, els sorprendrà un espectacle amb una escenografia realitzada per Federico Molinero.

         À Punt emetrà en directe la gala de l'elecció de la bellesa del foc del 2022 i de les seues dames d’honor a partir de les 21:30 hores, en acabar el documental Ciutats desparegudes: Alacant. De l’acte eixirà el nom de la representant de les Fogueres d'Alacant entre les 79 aspirants. El títol de l’elecció serà Gent de la festa, un espectacle dedicat al foguerer i barraquer de base, pel seu treball i dedicació, moltes vegades de manera anònima, per tal que les Fogueres tornen a omplir els carrers d’Alacant.

         Les dos substituiran Isabel Bartual, bellesa del foc 2019 i Noelia Vinal, bellesa del foc infantil 2019, que han viscut un cicle llarg perquè l'any passat no es van poder celebrar les Fogueres de Sant Joan.

              L'acte es fa a la plaça de bous d’Alacant per a garantir al màxim les distàncies de seguretat, i amb un aforament limitat de 3.000 persones. El cap de setmana passat es va celebrar la gala de les candidates, que és l'acte previ. Els presentadors, les candidates i les belleses s'han fet voluntàriament una prova PCR per a poder gaudir de la festa amb la màxima tranquil·litat.

 

 

També et pot interessar

stats