À Punt emet el debat de política general per totes les seues finestres informatives

Des de les Corts, a partir de les 10:00 hores per la televisió, la ràdio i el web

De nit el programa Zoom investiga la demora en la consecució del corredor mediterrani

Des de les Corts, a partir de les 10:00 hores per la televisió, la ràdio i el web
Des de les Corts, a partir de les 10:00 hores per la televisió, la ràdio i el web / Departament de Comunicació
24 de setembre 2021 - 12:49

Dilluns 27 de setembre À Punt retransmet en directe per la televisió, la ràdio i el web el debat de política general que enceta el curs des de les Corts.

A la televisió, el debat de política general començarà a les 10:00 hores fins les 14:00, amb una pausa en el descans de 11:30 a 12:15 hores quan s’emetrà el programa Ciutats desaparegudes. Després del concurs Atrapa’m si pots, a les 16:30 hores, continuarà l’especial informatiu del debat fins les 18.45 hores per a donar pas al magazín Bona vesprada.

El programa de la ràdio d’À Punt, Les notícies del matí, amb Jèssica Crespo i Òscar Martínez, encetarà al jornada a les  7 hores i connectarà a les 10 amb el debat de política general fins a les 14:30 hores. L’espai inclourà una tertúlia d’anàlisi que donarà pas a l’informatiu de migdia. Els esports ocuparan la programació de 15:30 a 16:30 hores amb el programa La pròrroga.

De vesprada, a partir de les 18:45 hores, el programa Pròxima parada trasllada la tertúlia política dels dimecres amb Glòria Marcos, Vicent Aparici i Pepa Frau, per a analitzar el debat de política general. L’espai també inclou connexions en directe des de les Corts amb els reporters del programa.

El debat es podrà seguir per streaming al web d’À Punt (www.apuntmedia.es) des de les 10:00 del matí fins les 20:00 hores.

El corredor mediterràni en el programa ‘Zoom’

El corredor mediterrani és la infraestructura ferroviària que connecta la costa mediterrània des de Cadis fins a la frontera francesa per al transport de mercaderies i passatgers. El recorregut per territori espanyol concentra el 50% de la població espanyola i el 45% del PIB Nacional. No obstant això, aquest conjunt de línies ferroviàries demanat per sectors polítics, econòmics i socials acumula anys de retards.

Zoom, l'espai de reportatges d'investigació d'À Punt produït per Secuoya Studios, es pregunta aquesta setmana pels motius d'aquesta demora i indaga en les conseqüències de la seua posada en marxa, prevista per al 2025.

L'equip de Bérnar Giménez aprofundirà en el corredor mediterràni
L'equip de Bérnar Giménez aprofundirà en el corredor mediterràni

L'equip capitanejat per Bérnar Giménez entrevista tres presidents de les quatre comunitats autonòmes implicades: Múrcia, València, Catalunya i Andalusia. L'espai parla en profunditat amb Fernando López Miras (PP), Ximo Puig (PSOE) i Pere Aragonès (ERC), que, malgrat les seues diferències polítiques, es mostren units per la consecució d'aquest eix que connectarà des d'Algesires fins a Estocolm 245 milions de ciutadans europeus.

No són els únics que reclamen que s’execute, ja que l'Associació Valenciana d'Empresaris ho considera fonamental per a l'economia de la comunitat. Com es beneficiaran els ciutadans del corredor mediterrani?, millorarà la circulació de passatgers tant d'alta velocitat com de rodalia?... Zoom s'acosta al corredor mediterrani, un tren que mai arriba.

El format, que va estrenar el passat 6 de setembre la segona temporada, es confirma com una de les revelacions de la televisió pública de 2021. El  passat “Les Falles de la Covid” va ser el contingut no informatiu més vist del dia en el canal amb 78.000 espectadors de mitjana. Així mateix, el dedicat a “La salut mental” el van secundar un 4%, percentatge que s'ha incrementat quasi en dos punts aquesta setmana amb el magnífic acolliment del capítol “El negoci de la xufa”.

També et pot interessar

stats