À Punt emet aquest cap de setmana dos concerts a càrrec de les bandes de música de Cullera, Bunyol, Llíria i València

À Punt emetrà el concert A tres bandes de Cullera i l’actuació de cloenda del 132é Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València

Concert de "A tres bandes" a Cullera
Concert de "A tres bandes" a Cullera

À Punt Mèdia manté durant el mes d’agost la seua aposta per la música i pels músics de la Comunitat Valenciana. Aquest cap de setmana els espectadors podran gaudir a la televisió i també a través del web de dos concerts de nivell: un concert de tres bandes que es va celebrar a Cullera el passat mes de juliol i l’actuació de cloenda del 132 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València.

El primer dels concerts es podrà veure i escoltar el dissabte 18 d’agost, a les 17:15 h. El concert, titulat A tres bandes, es va celebrar a Cullera el passat mes de juliol. Dalt de l’escenari, tres de les millors agrupacions musicals d’Europa: la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, l’Harmònica de Bunyol i la Primitiva de Llíria.

Cada banda interpretarà dues peces. L’agrupació edetana obri el concert amb la interpretació del pasdoble Las arenas de Manuel Morales i la Sinfonia núm. 2 de John Barnes dirigides per Javier Enguídanos. Per la seua banda, els components de l’Harmònica de Bunyol, dirigits per Pepe Tello, tocaran el pasdoble Sombras y luces de Santiago Quinto i la Simfonia núm. 1 Kaprekar de José Martínez Gallego. Tanca el concert l’actuació de la banda amfitriona, l’SMI Santa Cecília de Cullera, amb el pasdoble Paquita y Nieves del reconegut compositor local Rafael Talens i Nèmesi (Metàfora Simfònica) de José Suñer Oriola, dirigits per la batuta de Carlos Garcés.

El concert es tornarà a emetre el mateix dia, a la 01:30 h. L’emissió podrà seguir-se per la TV i el web d’À Punt Mèdia amb la senyal produïda per l’Ajuntament de la Ribera Baixa.

D’altra banda, els amants de la música de banda podran també gaudir el diumenge 19 d’agost a les 18:00 h amb l’actuació de la Banda Municipal de València, com a banda invitada, a la cloenda del 132é Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. La formació interpreta la Marxa del Rei Barbut de Matilde Salvador, With Heart and Voice de David Gillingham, la Malaguenya de Barxeta (versió d’Obrint Pas) d’Azael Tormo, Rhapsody for Talents de G. Castro D’Addona. I al llarg de les pròximes setmanes s’aniran emetent les diferents actuacions de les tres seccions i de la secció d’honor en què es divideix el certamen.

També et pot interessar

stats