À Punt donarà el missatge de Cap d’Any del president de la Generalitat, Carlos Mazón

El lloc escollit és el castell de Santa Bàrbara

Moment de la gravació del missatge de Cap d'Any del president del Consell, Carlos Mazón
Moment de la gravació del missatge de Cap d'Any del president del Consell, Carlos Mazón / Diario Información
28 de desembre 2023 - 09:56

Aquest divendres 29 de desembre a les 14:00 hores, el Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, farà el tradicional missatge de Cap d’Any a través de les càmeres d’À Punt.

Serà el seu primer missatge com a president del Consell i per això ha triat un lloc mol especial per a ell: el castell de Santa Bàrbara, un dels punts més emblemàtics de la seua ciutat, Alacant.   

Aquest primer discurs de Cap d’Any té com a escenari Alacant i, els pròxims anys, la gravació del missatge institucional tindrà lloc en altres paratges i racons simbòlics de la Comunitat Valenciana, segons el seu desig.

La intervenció del president Mazón va dirigida als castellonencs, als valencians i als alacantins i apel·larà a la serenitat, la generositat i la unió de tota la Comunitat Valenciana per tal d’abordar els reptes que tenim el 2024.

Les imatges s’han gravat a l’interior del Saló Felip II del castell de Santa Bàrbara, presidit en primer terme per un exemplar de l’Estatut d’Autonomia. El president ha volgut mostrar suport a la indústria del calcer i lluïa unes sabates fabricades a Elda, i també una corbata que, per a ell, és un talismà.

Per a la gravació del missatge del president del Consell s’han fet servir quatre càmeres amb òptiques cinematogràfiques i un dron per a mostrar les espectaculars imatges aèries del castell, tenint com a teló de fons la ciutat d'Alacant i el mar Mediterrani.

També et pot interessar

stats