À Punt dedica una programació especial a la Marató de València

Entre la programació destaca la retransmissió en directe de la carrera.

Marató de València
Marató de València

À Punt es bolca en la Marató de València. L’espai públic de comunicació ha previst diverses accions especials amb motiu de la carrera més destacada que acull cada any la ciutat de València i que enguany arribarà a la xifra de 22.000 participants.

Així, a banda de cobrir aquesta gran fita esportiva als informatius de la ràdio, la televisió i el web, demà dijous, la televisió d’À Punt emetrà a partir de les 22:45 h un documental sobre la Marató de València amb tota la informació al voltant de la prova i que explicarà com ha evolucionat la prova al llarg dels últims nou anys fins a convertir-se en un referent mundial. A més, divendres de vesprada, À Punt Directe es farà en directe des de la Fira del Corredor, a la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

Diumenge, de les 8:00 h a les 13:00 h, els teleespectadors podran seguir l’evolució de la carrera en directe per la televisió pública. I finalment, de vesprada, el programa TOT Esport estarà dedicat entre les 17:00 h i les 20:30 h als millors moments de la carrera i a entrevistes amb els participants.

À Punt, a més, estarà present al recorregut de la marató amb un punt d’animació en la plaça de San Agustí, on s'ha programat una muixeranga i música en valencià. D’altra banda, À Punt ha obert un espai dedicat a la marató al web (https://apuntmedia.es/va/esports/marato-a-punt) on es podrà trobar tota la informació que es publique sobre la prova.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia, inclosa la retransmissió de la Marató, es poden trobar en l’enllaç següent: https://apuntmedia.es/va/

També et pot interessar

stats