À Punt dedica el matí de dijous a la programació infantil amb motiu del dia de Tots Sants

La programació començarà a les 7:00 h i s'allargarà fins a les 14:00 h.

El cau de les feretes
El cau de les feretes

El pròxim dijous, dia 1 de novembre, À Punt Mèdia ha preparat una programació especial en la televisió dedicada als més menuts amb motiu del dia de Tots Sants. La programació començarà a les 07:00 h, com sempre, i s’allargarà de manera excepcional fins a les 14:00 h.

Set hores de programació al llarg de les quals es podran veure els programes habituals de la televisió pública, com ara Nina de l’espai, Catacric Catacrac, Júlia i Gilbert, Els Bíters, El cau de les feretes o El diari de Bita i Cora, i també altres sèries de producció aliena com ara Doreamon, Detectiu Conan o Els meus monstres i jo, entre altres. Igualment, s’emetrà la pel·lícula Les germanes vampires 2.

La programació amb motiu del dia de Tots Sants es completa amb un especial Halloween d’Atrapa’m si pots el dimecres 31 d’octubre, i amb la projecció de pel·lícules de suspens i por, com ara 13 fantasmes, The Wicker Man o Frankenstein de Mary Shelley.

Totes les emissions de la televisió d’À Punt Mèdia, i també la programació de la ràdio pública es poden trobar en https://apuntmedia.es/

També et pot interessar