À Punt convoca la primera edició dels Premis a les falles

Les comissions infantils poden participar en els Premis La Colla

Es concediran tres premis: un dinerari, un estendard i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia

La sol·licitud d'isncripció està al web de la CVMC (https://www.cvmc.es/premis/)
La sol·licitud d'isncripció està al web de la CVMC
10 d'agost 2021 - 07:59

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) convoca la primera edició dels Premis À Punt a les falles, que tenen com a objecte guardonar, amb motiu de la celebració de les Falles de l’any 2021, la falla que presente una millor crítica audiovisual. Aquests premis es van convocar el març de 2020, però a causa de la pandèmia es van haver d’ajornar com va passar amb les Falles.

Es concediran tres premis: un dinerari per un import de 2.000, 1.000 i 500 euros respectivament; més un estendard amb menció de la concessió del Premi À Punt (1r, 2n, 3r) a la falla amb millor crítica audiovisual, i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

Les comissions falleres podran presentar al concurs qualsevol projecte de falla, amb total llibertat de plantejament i realització. En tot cas, els projectes presentats hauran de ser inèdits.

El jurat valorarà els projectes de falla presentats d’acord amb els següents criteris: escenes que facen referència a qualssevol dels continguts dels mitjans d’À Punt (ràdio, televisió, web o xarxes socials); escenes que facen referència a continguts audiovisuals; originalitat de l’escena representada i qualitat dels materials i acabats.

Podran participar en la primera edició dels Premis À Punt a les falles amb millor crítica audiovisual (edició 2021) totes les comissions falleres grans (no infantils) que ho sol·liciten en la forma descrita (més avall) i que estiguen degudament censades en la Junta Central Fallera de València.

Els membres del jurat seran designats per la Direcció General de l’SAMC entre el personal de l’SAMC que participa habitualment en la gestió de continguts i produccions relacionades amb À Punt Mèdia i/o en la cobertura informativa i/o difusió pública de les Falles de València.

La sol·licitud d’inscripció es formalitzarà omplint un formulari allotjat en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (www.cvmc.es/premis).

El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en el web de la CVMC i conclourà a les 14:00 hores del 27 d’agost de 2021.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 2 de setembre de vesprada, durant l’emissió del programa en directe de la televisió d’À Punt. El llistat de guanyadors es publicarà en el web d’À Punt.

Els estendards corresponents als guanyadors del primer, segon i tercer premis s'entregaran en un emplaçament i horari per definir i que s'anunciarà abans del 30 d'agost.

En relació amb els premis dineraris, l’SAMC es posarà en contacte amb els representants de les comissions falleres guanyadores, d’acord amb les dades de contacte facilitades en el formulari de sol·licitud, per a entregar la dotació econòmica corresponent al primer, segon i tercer premis.

Premis La Colla per a les falles infantils
Premis La Colla per a les falles infantils

Premis La Colla per a les falles infantils

Els Premis La Colla a les Falles, que tenen com a objecte la promoció dels drets i els valors de la infantesa recollits en la Carta de valors d’À Punt Mèdia. La Colla és el conjunt de personatges dels programes infantils d’À Punt Mèdia, i representa la programació infantil de la televisió pública valenciana i de totes les seues plataformes transmèdia. Consta de sèries en valencià i en anglés.

De la mateixa manera que amb les falles grans, es concediran tres premis: un de dinerari per un import de 2.000, 1.000 i 500 euros respectivament, més un estendard amb menció de la concessió del Premi À Punt (1r, 2n, 3r) al monument faller amb millor crítica audiovisual i la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en el web de la CVMC i conclourà a les 14:00 hores del 20 d’agost de 2021.

Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de sol·licituds de participació, i abans de l’1 de setembre de 2021, el jurat estudiarà els projectes de monuments fallers presentats i seleccionarà un màxim de 10 finalistes. El veredicte del jurat es farà públic el dia 1 de setembre de vesprada, durant l’emissió del programa en directe de la televisió d’À Punt. El llistat de guanyadors es publicarà en el web d’À Punt.

L’SAMC posa a disposició de les comissions falleres interessades a participar en el concurs un servei d’atenció per a la resolució dels dubtes i les qüestions que se’ls puguen plantejar, per mitjans següents:

  • Correu electrònic: premis.festes@cvmc.es
  • Telèfon: 96 282 55 00
  • Correu postal: Projecció Social
  • Ctra. del Polígon d’Accés a Ademús, s/n
  • 46100 Burjassot

També et pot interessar

stats