À Punt convoca els Premis a les Falles i les Gaiates de Castelló 2022

En aquesta segona edició s’incorpora el premi del públic que es votarà al web d’À Punt i amb el qual es podrà guanyar 1.000 euros.

El concurs de festes de la radiotelevisió pública també premiarà en uns mesos les Fogueres d’Alacant.

1er premi Falles À Punt de setembre 2021
1er premi Falles À Punt de setembre 2021 / Departament de Comunicació
09 de febrer 2022 - 12:00

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) convoca la segona edició dels Premis À Punt a les Falles per guardonar la comissió que presente una escena o ninot amb la millor crítica audiovisual sobre la radiotelevisió pública valenciana.

La falla guanyadora del premi a la millor crítica audiovisual aconseguirà un primer premi dotat amb 2.000 euros, un estendard de record i la participació en un reportatge en un dels programes o informatius d’À Punt Mèdia. El segon premi serà de 1.000 euros en metàl·lic, reportatge i l’estendard i el tercer guardó de 500 euros, reportatge i l’estendard commemoratiu.

El jurat valorarà els ninots de falla presentats d’acord amb els següents criteris: escenes que feren referència a À Punt (ràdio, televisió, web o xarxes socials); amb continguts audiovisuals així com l’originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats.

Les comissions interessades han de formalitzar la sol·licitud de participació que està publicada amb les bases en el web del CVMC fins les 14 hores del 7 de març.

Premis La Colla per a les falles infantils

Les comissions infantils poden inscriure’s en els Premis de La Colla. Aquests tres premis estan dotats amb 2.000 euros, 1.000 i 500 euros en metàl·lic i l’estendard commemoratiu de record, respectivament.

El jurat dels Premis La Colla avaluarà els ninots i escenes segons la carta de valors de la CVMC. Les comissions interessades han de formalitzar la sol·licitud de participació que està publicada amb les bases en el web del CVMC fins les 14 hores del 7 de març.

Nou premi del públic amb votació pel web d’À Punt

Les falles infantils finalistes dels Premis La Colla d’À Punt també tindran l’opció de guanyar el premi del públic. El dia 16 de març es publicarà en el web d’À Punt una enquesta en què cada usuari i usuària del web podran votar entre les Falles que participen en els premis La Colla d’À Punt. Aquest procés de votació estarà obert del 16 a les 10:00 hores al 18 de març a les 10:00 hores. Els usuaris podran veure les falles participants a través d’una galeria d’imatges que trobaran junt amb l’enquesta.

Premis per a les Gaiates 2022

À Punt també presenta les bases per a participar en la segona edició dels Premis À Punt en la Magdalena que tenen com a objecte guardonar la gaiata gran que presente la millor il·luminació.

La SAMC concedirà els següents premis:

- Primer premi tindrà un import de 2.000 euros, rebrà un estendard de record i la participació en un reportatge en un dels programes o informatius d’À Punt Mèdia. El segon premi serà 1.000 euros i el tercer premi, 500 euros,. A més, en els dos casos rebran un estendard de record i la participació en un reportatge en un dels programes o informatius d’À Punt Mèdia.

També hi haurà un premi del públic segons la votació del usuaris i usuàries del web d’À Punt amb un import de 1.000 euros, estendard i participació en un reportatge.   

Les comissions gaiateres podran presentar al concurs qualsevol projecte de gaiata que complisca les bases de participació del Patronat Municipal de les Festes de Castelló de la Plana. En tot cas, els projectes de les gaiates hauran de ser inèdits. El jurat valorarà els projectes de gaiates segons els següents criteris: originalitat en el plantejament de la il·luminació i originalitat de l’estructura.

Premis La Colla Magdalena 2022

També convoca l’SAMC la primera edició dels Premis La Colla d’À Punt a la Magdalena, que tenen com a objecte guardonar, amb motiu de la celebració de les festes de la Magdalena de l’any 2022, la gaiata infantil que presente la millor il·luminació.

Els guanyadors rebran pel primer premi un import de 2.000 euros, el segon premi, 1.000 euros, i el tercer premi rebrà 500 euros. Els tres també rebran un estendard de record i la participació en un reportatge en un dels programes o informatius d’À Punt Mèdia.

També hi haurà un premi del públic dels Premis La Colla d’À Punt a la Magdalena segons la votació del usuaris i usuàries del web d’À Punt amb un import de 1.000 euros, estendard i participació en un reportatge d’entreteniment o informatius.        

Pròximament, la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) farà públiques les bases pel concurs de les Fogueres de Sant Joan 2022.

El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en aquest concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en el web de la CVMC i conclourà a les 14:00 hores del 14 de març de 2022.

Les bases del concurs de Falles i en el de Gaiates es troben publicades al web de la CVMC on cal remetre les inscripcions per a participar en els concursos de festes d’À Punt.

També et pot interessar

stats