À Punt convida els escolars al Festival de Final de Curs

El programa La Colla a Casa serà dissabte i inclourà les actuacions de Dani Miquel, Ramonets i Pop Corn.

À Punt convida els escolars al Festival de Final de Curs
À Punt convida els escolars al Festival de Final de Curs

El programa infantil dels dissabtes La Colla a casa d’À Punt celebra amb els xiquets i les xiquetes valencians la festa del Festival de Final de Curs que cada any tanca al període lectiu i dona pas a les vacances d’estiu. Com que enguany per no es pot fer a les escoles, La Colla ha organitzat aquesta festa per la televisió pública.

Serà el dissabte 20 de juny, de 9 a 10 del matí, quan La Colla a casa es convertirà en l’escenari pel qual passaran Dani Miquel, Ramonets i Pop Corn, coneguts artistes del programa que han entretingut els xiquets i xiquetes valencianes des d’À Punt Mèdia aquests mesos. El Festival de Final de Curs inclourà les salutacions de les cares més conegudes de la cadena com Carolina Ferre, Eugeni Alemany, Els Bíters, Arcadi Garcia, Nacho Diago o Aitana Ferrer. No faltarà el desig d’unes bones vacances per part dels jugadors dels nostres equips com el Valencia CF, el València Basket i el Llevant UE.

El programa especial inclou una exposició dels projectes i manualitats fets a casa pels alumnes en aquest període. Enguany la televisió mostrarà els treballs que han fet durant l’últim trimestre, com ho fan sempre les jornades de portes obertes o els festivals per a pares i mares d’escoles i acadèmies.

Per això moltes escoles han fet arribat al programa els seus materials de comiat. Aquest programa especial ha rebut més de 120 vídeos d'actuacions, curtmetratges, esports, treballs manuals, experiments, audicions. Més de 60 centres hi han col·laborat enviant el seus projectes de fi de curs. La Colla a casa serà dissabte tot un aparador en què ensenyar el fruit del seu esforç i sentir-se’n orgullosos i orgulloses.

À Punt celebra aquest final de curs com agraïment a la resposta de milers de xiquets i xiquetes que des dels seus domicilis particulars han compartit els seus vídeos més creatius amb els membres de La Colla. Al llarg d’aquest temps, el programa ha inclòs la participació de mags, mestres, cantants, científics, entre altres, que han donat un punt fresc i han fet passar una estona agradable als que millor han donat exemple de maduresa i han respectat el temps a casa.

També et pot interessar

stats