À Punt continua bolcat amb les festes de la Comunitat Valenciana amb el nou programa ‘Fas festa’

Com cada divendres a les 22:00 hores, Ferran Cano serà l’encarregat de conduir aquest espai, que pentina les celebracions amb més interés del nostre territori

 

Ferran Cano presenta Fas Festa
Ferran Cano presenta Fas Festa / Departament de Comunicació
18 de maig 2023 - 19:33

Els divendres a la nit en À Punt comença la diversió i l’entreteniment del cap de setmana sense eixir de casa, en directe, de la mà del programa que els festers i festeres esperaven. La cita d’aquest 19 de maig amb l’equip de Fas festa, que encapçala Ferran Cano, s’acostarà a les tradicions més arrelades de pobles i ciutats de tot el nostre territori.

Aquesta setmana el programa Fas festa ha acompanyat la localitat del Palomar en les mil·lenàries festes del Xop, de la mà del reporter Carles Navarro. La reportera Berta Báidez s’ha divertit de valent amb les festes d’interés turístic provincial de Vila-real, compartint la famosa nit de la Xulla de la Plana Baixa. I Rosa Porta ha participat en una de les romeries més multitudinàries de la Comunitat Valenciana, la de Sant Pasqual d’Orito.

Ferran Cano i els reporters més festers d'À Punt
Ferran Cano i els reporters més festers d'À Punt

A més, el programa ha viscut de prop les festes de Sant Isidre de Castalla participant en el seu correfoc, ha acompanyat els artistes foguerers a deixar les seues creacions a l’exposició del ninot d’Alacant, i amb les tunes de València que, com tots els anys, han rondat la Mare de Déu dels Desemparats en la celebració del centenari de la seua coronació.

Un dels atractius del programa és també estar en les festes en directe. Aquest divendres els reporters es traslladen a on està la cultura i l’animació. En aquesta ocasió, la finestra de Fas festa mostrarà des d’Almassora l’inici de les festes de Santa Quitèria i també mostrarà des de Sumacàrcer com arranquen les festes de la Joventut i Filles de Maria.

També et pot interessar

stats