À Punt comença a emetre per Movistar+ en HD

La millora està disponible de manera automàtica per als clients de la plataforma a la Comunitat Valenciana que disposen de fibra òptica.

À Punt comença a emetre per Movistar+ en HD
À Punt comença a emetre per Movistar+ en HD

El senyal d’À Punt ha començat hui a emetre’s en HD a través de Movistar+. D’aquesta manera, els clients de la plataforma a la Comunitat Valenciana que disposen de fibra òptica, a partir d’ara veuran la programació de la televisió pública valenciana en alta definició.

Així, À Punt ja es veu en alta definició en totes les plataformes de televisió de pagament i, des de l’inici, en TDT.

El pas de la imatge a HD es farà de manera automàtica, sense que els usuaris hagen de reconfigurar els seus descodificadors. Permetrà disfrutar, entre altres beneficis, d’una major qualitat d’imatge, dels enregistraments personals per a veure un contingut en qualsevol moment; del control del directe, que permet pausar el directe i retrocedir qualsevol emissió en lineal fins a l’inici del programa; o del servei U7D, amb el qual es poden visualitzar els continguts dels canals de Movistar+ emesos durant els últims set dies. Així, els espectadors podran veure qualsevol programa d’À Punt tant en lineal quan s’emet, com a posteriori a través d’aquest servei.

El consum d’À Punt a través de Movistar+, que continuarà emetent en el dial 9 de la plataforma, ha registrat el 2020 les seues millors dades respecte a anys anteriors, amb el març com el mes en què més espectadors ha reunit. La franja horària de major audiència és la de sobretaula, entre les 14 i les 17 hores, i en els dies laborables el consum és superior als caps de setmana. Els continguts d’À Punt que generen més interés entre els usuaris de Movistar+ són entreteniment, cinema, informació i sèries, i els tres programes més vistos han sigut À Punt NTC nit, Atrapa’m si pots i À Punt NTC Comarques.

També et pot interessar

stats