À Punt comença la cobertura de les eleccions aquesta nit amb un programa especial centrat en Europa

A més, a les 23:55 hores un informatiu especial seguirà els actes de l’inici de la campanya a les eleccions municipals i europees.

Eleccions municipals i europees
Eleccions municipals i europees

Les eleccions municipals i europees es poden seguir en À Punt. La televisió pública ha programat aquesta nit a les 21:20 hores un prime time dedicat a la doble cita electoral que comença amb un programa especial centrat en Europa. El programa estarà conduït per les periodistes Jèssica Crespo i Adelaida Ferre i servirà per a acostar els valencians a la realitat europea i per a posar damunt de la taula la importància d’Europa per als interessos valencians.

El programa inclourà entrevistes amb Esteban González Pons, candidat del PP al Parlament Europeu; Inmaculada Rodríguez-Piñero, candidata del PSPV-PSOE; Jordi Sebastià, candidat de Compromís per Europa; Esther Sanz, per Unides Podem-Esquerra Unida; i Soraya Rodríguez, candidata de Ciutadans. Estaran al plató Antonio Bar, professor i expert en assumptes europeus, igual com les periodistes Regina Laguna, Xelo Vicente i Sofía Sánchez Manzano.

A més, a les 23:55 hores un informatiu especial seguirà els actes de l’inici de la campanya de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals i europees del diumenge 26 de maig.

Fins llavors, À Punt informarà de tota l’actualitat vinculada amb la doble cita electoral a través del microsite activat el mes passat amb motiu de les eleccions ge-nerals i autonòmiques. El web http://eleccions.apuntmedia.es estarà actualitzat de manera permanent. També les xarxes socials d’À Punt Notícies seguiran la campanya minut a minut.

També et pot interessar