À Punt i La Colla premiaran enguany les falles que facen les millors crítiques audiovisuals

Convocada també la primera edició dels Premis La Colla per a les falles infantils.

Premis À Punt i Premis La Colla
Premis À Punt i Premis La Colla

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) ha convocat la primera edició dels premis À Punt a les Falles, que tenen com a objectiu guardonar, amb motiu de les Falles de l’any 2020, el monument faller que presente la millor crítica audiovisual. També ha obert la convocatòria de la primera edició dels Premis La Colla per a les falles infantils, que tenen com a objectiu la promoció dels drets i els valors de la infantesa recollits en la carta de valors. À Punt també té la intenció de convocar la primera edició de premis a les festes de la Magdalena de Castelló, en què destacarà les gaiates millor il·luminades, i al mes de juny premiar també el treball de les Fogueres d’Alacant.

En les dos convocatòries està previst entregar tres premis. El jurat del premi À Punt valorarà els projectes de monuments fallers presentats d’acord amb els següents criteris: escenes que facen referència a qualsevol dels continguts de les diferents finestres d’À Punt (televisió, ràdio, web i xarxes socials), escenes que facen referència a continguts audiovisuals, originalitat de l’escena representada i qualitat dels materials i acabats. I el jurat del Premi La Colla hi tindrà present que al monument apareguen continguts que facen referència a valors i drets de la infantesa recollits en la carta de valors. À Punt reconeixerà, igualment, el treball de les 59 juntes locals de la Junta Central Fallera, i atorgarà estendards a les millors falles grans i infantils entre aquestes de tot el territori.

La primera edició dels Premis À Punt i del Premi La Colla està oberta des de l’endemà de la publicació de les bases en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (www.cvmc.es). La sol·licitud d’inscripció es formalitzarà emplenant un formulari allotjat al web. El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en el web de la CVMC i conclourà a les 14:00 hores del 6 de març de 2020.

Consulta les bases ací.

També et pot interessar

stats