À Punt col·laborarà amb els mitjans locals

Aquest matí s´ha presentat el model de col·laboració entre À Punt i les emissores locals.

Un moment de la reunió amb les emissores locals

La directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), Empar Marco, la directora d’informatius d’À Punt, Remei Blasco, i el cap de la unitat de Projecció Social, Albert Vicent, han presentat aquest matí el model de col·laboració entre À Punt i les emissores municipals a la Comissió Executiva de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i al secretari general de l’ens que l’ha impulsada, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil. 

El document, que va ser aprovat pel Consell Rector de la CVMC el passat 9 de novembre, ofereix als mitjans de proximitat una carta amb diversos nivells de col·laboració que inclou intercanvis de continguts de ràdio i televisió, producció i emissió coordinada d’informatius, producció i emissió coordinada d’esdeveniments, i creació conjunta d’obres audiovisuals i continguts específics per als webs. També obri la possibilitat que À Punt i les emissores municipals puguen implementar sinergies de col·laboració a través de l’ús conjunt de recursos i instal·lacions.

Aquesta és la tercera reunió d’À Punt amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, en la qual s’ha avançat considerablement en la definició de les diverses vies de col·laboració a nivell d’informatius, de continguts, i també a nivell tècnic.

Les dues parts han acordat treballar en l’elaboració d’un document conjunt que concrete un marc estable de col·laboració i que permeta, tant a les emissores municipals com a À Punt, oferir un model comunicatiu de proximitat i vertebrat. 

També et pot interessar

stats