À Punt col·labora en una nova edició del Laboratori de Projectes de Ficció d’Alacant

Aquesta iniciativa, impulsada pel Festival de Cinema d’Alacant i l'ajuntament de la ciutat, és un punt de trobada entre els dos mercats més creatius i oberts a l'intercanvi industrial i cultural

Laboratori de Projectes de Ficció d’Alacant
Laboratori de Projectes de Ficció d’Alacant / Mari Carmen de España, regidora d'Ocupació i Desenvolupament, i Vicente Seva, director del Festival de Cinema d'Alacant
18 de febrer 2022 - 12:48

À Punt col·labora en la quarta edició del Laboratori de Propostes i Presentació de Projectes de Ficció impulsat pel Festival Internacional de Cinema d'Alacant i l'Agència Local de Desenvolupament de l'Ajuntament d'Alacant, amb la col·laboració de la fundació SGAE. Una cita consolidada que creix any rere any per a donar l'oportunitat d'aprendre i exposar els seus projectes als nous creadors, i que genera un punt de trobada de la indústria.

Aquesta nova edició tindrà lloc del 23 al 27 de maig de manera presencial a les instal·lacions de Porta Ferrissa i els interessats s'hi podran inscriure també en línia. El laboratori està dirigit a productors, directors, guionistes o qualsevol persona amb un projecte de ficció, tant sèrie com llargmetratge, per a analitzar el seu projecte.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament, Mari Carmen de España, ha ressaltat: “És el quart any que col·laborem amb el Festival de Cinema d'Alacant per a donar suport a la indústria cinematogràfica de la ciutat, amb l'objectiu d'impulsar els projectes dels professionals i fomentar l'ocupació en el sector”. “L'any passat es van rebre per a la tercera edició prop de 80 projectes i esperem que enguany en siguen molts més”, ha comentat l'edil.

El director del Festival de Cinema d'Alacant, Vicente Seva, ha explicat: “Estem molt contents amb el recorregut d'aquest laboratori, que cada any atrau més gent, on s'exposen projectes molt interessants i de qualitat. És una oportunitat per a reunir la indústria, els productors i els guionistes amb televisions com Antena 3, Movistar o À Punt, que venen a la recerca de projectes, sèries i llargmetratges per a dur a terme”.

L'entrada serà lliure, amb inscripció prèvia, i es podrà apuntar gent com a oient, sense presentar projecte. La fitxa d'inscripció i el projecte es presentaran abans del 17 d'abril de 2022 a les 23:59 hores en info@festivaldealicante.com. Els 18 projectes seleccionats es donaran a conéixer el 3 de maig.

També et pot interessar

stats