À Punt col·labora amb l’Associació de Familiars de Malalts d’alzhèimer de València

Mar Iglesias, Ana Ruiz i Afred Costa
Mar Iglesias, Ana Ruiz i Afred Costa / Departament de Comunicació
03 de setembre 2021 - 14:40

À Punt firma un acord de col·laboració amb l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer (AFAV) per tal de cooperar per a visibilitzar aquesta malaltia i el seu diagnòstic.

À Punt Mèdia serà el mitjà col·laborador de la iniciativa benèfica Desorden en el desván i difondrà en totes les finestres dels mitjans públics les accions previstes.

El director general d’À Punt Mèdia ha declarat que “els mitjans públics valencians no es podien quedar al marge d’una iniciativa solidària d’aquesta importància, tant per l’ambició demostrada en l’organització d’un espectacle d’innegable qualitat artística com per l’admiració i respecte que mereix la trajectòria de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer de València”

Ana Ruiz, presidenta d’AFAV, ha destacat que “la implicació d’À Punt en el projecte és clau perquè la iniciativa es conega en tota la Comunitat Valenciana”.

Desorden en el desván és un disc en què participen de manera altruista onze artistes valencians (Nacho Mañó i Gisela Rennes, Charo Giménez, Jonnathan Pocoví, La Habitación Roja, Seguridad Social, Bombai, Los de Marras, Andreu Valor, Joan Amèric, Sarah Rope i Pau Cháfer, i Melomans) i el cor Les Veus de la Memòria. Aquest disc es presentarà el pròxim 15 de setembre a la plaça central de Nuevo Centro i es podrà adquirir en diferents comerços i en les seus d’AFAV.

A més, el 3 de setembre, al Palau de les Arts de València se celebrarà un concert benèfic on actuaran tots els artistes que han col·laborat en el disc.

Costa ha afegit que “À Punt Mèdia dona suport a l’associació no només amb la promoció i difusió d’este projecte, sinó també fent-se ressò del valuós treball que fan en favor de les persones afectades d’alzhèimer i del seu entorn”, ha afegit.

També et pot interessar