À Punt celebra el Triplet del València CF amb una programació especial i la retransmissió del partit de les llegendes

A les 18:30h començarà la cobertura del partit dels jugadors valencianistes que aconseguiren en 2004 la Lliga, la Copa de la UEFA i la Supercopa d’Europa

El partit de les llegendes del València CF
El partit de les llegendes del València CF
04 d'abril 2024 - 09:44

La radiotelevisió pública valenciana s’uneix a la festa del valencianisme per a reconéixer un equip que va marcar una època. À Punt fa pinya amb tota l’afició valencianista i amb el club per a commemorar una de les majors fites aconseguides en la centenària història del València CF. Fa vint anys l’equip guanyà en una sola temporada la Lliga, la Copa de la UEFA i la Supercopa d’Europa.

Per tal de recordar la gesta i homenatjar aquell equip, demà divendres, 5 d’abril, tornaran a xafar la gespa de Mestalla una gran part dels jugadors que van conformar aquell gran València CF de les temporades 2003-04 i 2004-05.

Fa ara vint anys el València CF guanyava en un mateix any eixos tres títols, un èxit sense precedents que va servir perquè el club de Mestalla fora considerat com el millor del món, segons la Federació Internacional d’Estadística i Història del Futbol.

À Punt retransmetrà el partit entre un equip conformat per les llegendes d’aquell València CF del triplet contra un combinat d’exjugadors de la selecció espanyola, la Lliga i l’Associació de Futbolistes Espanyols.

A partir de les 18:30 h, començarà el programa Les llegendes del triplet des de Mestalla per a oferir els actes preliminars, els homenatges i la retransmissió del partit.

En el descans del duel, À Punt emetrà el NTC nit, que donarà pas a la segona part del duel. El programa finalitzarà amb un espectacle pirotècnic i la interpretació de l’himne regional.

Serà la millor forma de reviure les grans sensacions que va deixar l’equip dirigit per Rafa Benítez i conformat en gran part per Javier Subirats. L’exdirector esportiu del club serà comentarista d’excepció per a À Punt en aquest atractiu enfrontament.

A més, per tal de promoure aquest gran esdeveniment, À Punt sortejarà entrades dobles en les xarxes socials des de hui i regalarà banderes commemoratives a l’afició que vaja a Mestalla a veure el partit. 

Banderes commemoratives Generació Triplet
Banderes commemoratives Generació Triplet / À Punt

D’aquesta forma, la radiotelevisió pública continua donant suport i visibilitat a aquells esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià. 

També et pot interessar

stats