À Punt celebra amb els fans de ‘L’Alqueria Blanca’ la boda d'Empar i Sento

Aprofitant l'emissió del gran esdeveniment s’ha volgut traslladar la festa fora de la pantalla

Durant unes hores hem tornat als anys 70, època en què se situa la sèrie, i els actors han estat acompanyats pels fans que, dia rere dia, converteixen la sèrie en un dels espais més vistos de la televisió pública

L'Alqueria Blanca, À Punt ha volgut traslladar la celebració fora de la pantalla
L'Alqueria Blanca, À Punt ha volgut traslladar la celebració fora de la pantalla
19 de maig 2022 - 16:38

Aquest migdia el poble de Bunyol s’ha omplit de parelles enamorades de la sèrie d’À Punt, L’Alqueria Blanca. El punt de trobada ha sigut la Posada Venta Pilar, restaurant pròxim al set de rodatge.

Aprofitant l'emissió del gran esdeveniment en L'Alqueria Blanca, À Punt ha volgut traslladar la celebració fora de la pantalla. Durant unes hores hem tornat als anys 70, època en què es situa la sèrie, per a celebrar el banquet de la boda més esperada per l’audiència. Els actors han estat acompanyats pels fans que, dia rere dia, converteixen la sèrie en un dels espais més vistos de la televisió pública.

Els actors han estat acompanyats pels fans de 'L'Alqueria Blanca'
Els actors han estat acompanyats pels fans de 'L'Alqueria Blanca'

El dinar ha inclòs una sorpresa inoblidable pels assistents. De fet, l'acte, que es va anunciar com una celebració-sorteig per la fidelitat de l'audiència, en realitat era el banquet de la boda que al mateix temps s'estava vivint en la televisió. Un acció especial que ha comptat amb la presència dels dos actors principals de la trama d’aquest capítol, Elisa Lledó (Empar) i Óscar Pastor (Sento) –la parella que es casava en la ficció–, acompanyats de Lola Moltó (Dora), Paco Sarro (Ferri) i Carlos Gorbé (Senent), Jaime Linares (Narcís), Amparo Oltra (Marisol), Maria Maroto (Raquel) i Cristina Fernández (Conxeta).

El banquet de la boda ha sigut al mateix temps s'estava vivint en la televisió.
El banquet de la boda ha sigut al mateix temps s'estava vivint en la televisió.

Els assistents han pogut gaudir d'una boda a l'estil dels anys 70, amb pastís de nóvios inclòs. A més, han vist el capítol d’aquest dijous en directe i han visitat els platós on es grava la sèrie.

També et pot interessar

stats