À Punt celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb dos programes a l’exterior

‘Al ras’ es trasllada a la Universitat Miguel Hernández i ‘Podríem fer-ho millor’ al TAU de la Universitat de València.

Micròfon de la ràdio d'À Punt
Micròfon de la ràdio d'À Punt

À Punt celebrarà demà el Dia Mundial de la Ràdio, que cada any es commemora el 13 de febrer, amb programes i continguts que posen en relleu el paper de la ràdio i del periodisme radiofònic. Entre els programes previstos per a demà dijous, el magazín Al ras ha preparat un especial des de la Universitat Miguel Hernández d’Elx; altrament, Podríem fer-ho millor es traslladarà al Taller Audiovisual de la Universitat de València (TAU). Els dos programes es faran en públic.

El programa Al ras parlarà principalment de la ràdio i del periodisme radiofònic. El magazín que presenten Jèssica Crespo i Joan Espinosa cada matí entrevistarà el rector de la UMH, Juan José Ruiz Martínez. Al llarg de les tres hores i mitja que dura, Al ras també ha previst una taula on professor i professores de la UMH i periodistes reflexionen sobre el present i futur de la ràdio i del periodisme. Un grup d’estudiants, igualment, farà seccions dels seus programes en la Ràdio UMH, aprofitant el magazín d’À Punt.

Per la seua banda, el programa Podríem fer-ho millor celebra l’efemèride amb una edició especial des del TAU amb entrada lliure per a tots els que vullguen acostar-se. Carles Caparrós, Korah, i el seu equip ens portaran a les 15:30 h i en directe tota l’actualitat del dia des d’un punt de vista desenfadat i ple d’humor. El convidat del dia serà l’autor valencià Blas Ruíz, mestre de la nova novel·la negra.

Altres programes també han preparat continguts especials amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio. Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d’À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar