À Punt celebra el centenari de l’Hèrcules amb l’estrena d’un documental que repassa la seua història

Es presenta este dijous a Alacant i s’estrenarà diumenge a la televisió d’À Punt a partir de les 20:00 hores

Diumenge a la televisió d’À Punt a partir de les 20:00 hores
Diumenge a la televisió d’À Punt a partir de les 20:00 hores / Departament de Comunicació
28 de març 2023 - 12:23

Dins dels actes que l’Hèrcules CF ha organitzat pel seu centenari es troba l’estrena del documental Hèrcules, 100 anys d’un mite, que es presentarà en societat aquesta setmana. Serà el pròxim 30 de març, a les 19:30 h, als cinemes Odeon de Sant Vicent del Raspeig (CC Outlet Stores).

Amb motiu de la celebració del centenari de l'Hèrcules CF i dins de les activitats pròpies de l’efemèride, el documental que repassa els cent anys de vida del club blanc-i-blau, abasta des dels seus inicis fins a l'actualitat, amb imatges d'arxiu, entrevistes a jugadors i entrenadors, historiadors i amb la participació d'aficionats i socis de l'entitat. 

El documental que repassa els cent anys de vida del club blanc-i-blau
El documental que repassa els cent anys de vida del club blanc-i-blau

Es tracta d’un treball coral afavorit i sufragat pel canal autonòmic À Punt, produït per Oceànica Films i amb l'estreta col·laboració de la comissió de la fundació del centenari. L’estrena en la televisió serà el diumenge 2 d’abril a les 20:00 h.

Un mite, una ciutat, una passió. L’Hèrcules CF és a Alacant com la plaça dels Estels als seus èxits. Un binomi indivisible que compleix cent anys gràcies a la iniciativa de Vicente Pastor de la Llosa Alfosea, quan amb catorze anys va crear l'Hèrcules d'Alacant, prenent com a referència la fortalesa i la grandesa del semideu mitològic.

Hèrcules, 100 anys d'un mite es presenta dijous a Sant Vicent del Raspeig
Hèrcules, 100 anys d'un mite es presenta dijous a Sant Vicent del Raspeig

D'aquell impuls original va nàixer en 1922 l'Hèrcules Football Club. Un segle més tard, el crit de “Macho Hércules!” continua vigent. Cent anys donen per a molt i el viatge de l'Hèrcules ha sigut apassionant, intens i únic. Aquest és el primer centenari de molts, perquè l'Hèrcules, com el seu referent original, és immortal.

També et pot interessar

stats