À Punt celebra el Carnestoltes amb dos festes infantils de La Colla

Dissabte de matí i de vesprada hi haurà passacarrer i música amb la banda de les Feretes a Castalla i al Poble Nou de Benitatxell

La Colla torna als carrers dissabte
La Colla torna als carrers dissabte / Departament de Comunicació
24 de febrer 2022 - 10:52

L’agenda festiva de l’espai infantil La Colla d’À Punt enceta el desitjat camí cap a la normalitat amb dos cites per a les xiquetes i xiquets aquest cap de setmana. La banda de les Feretes no es vol perdre els Carnestoltes i ja està assajant per a les dos festes de La Colla, que tindran lloc el matí i la vesprada de dissabte que ve, 26 de febrer, a Castalla (Alcoià) i el Poble Nou de Benitatxell (Marina Alta).

A les 10:30h, començarà el concert de Quarantamaula, Butoni, Dragolina, Tombatossals i Bubota al parc municipal de Castalla, on grans i menuts podran ballar i cantar els seus èxits del Cau de les Feretes.

La banda de Les Feretes en concert
La banda de Les Feretes en concert

I a la vesprada la festa es trasllada al Poble Nou de Benitatxell de La Colla en Ruta des de les 16:30 h. Primer, passacarrer amb la música de la batucada i la bandeta de l'escola de música, des de la plaça del Mercat fins a la plaça de les Pesqueres, on començarà el concert de la Banda de les Feretes a les 18:30 h. També hi haurà jocs, tallers, punts de lectura i moltes més sorpreses perquè tothom passe una bona estona de diversió amb els personatges de La Colla.

Nerea Sanfe i Pau no es volen perdre aquesta fantàstica festa i ja tenen preparada la seua disfressa de Carnestoltes. A més a més, el presentador de La Colla d'À Punt també estarà en la del matí a Castalla. Una oportunitat per a apuntar-se al club infantil de La Colla d’À Punt Mèdia que continua creixent cada dia amb nous membres. 

També et pot interessar

stats