À Punt es bolca amb l’esport amb sis retransmissions en directe este cap de setmana

Consulta els horaris d’emissió en directe per a no perdre’t cap dels encontres decisius que els aficionats valencians poden viure en la radiotelevisió valenciana

Cap de setmana de retransmissions esportives en À Punt
Cap de setmana de retransmissions esportives en À Punt / À Punt
03 de maig 2024 - 13:39

Els aficionats a l’esport no podran despegar-se de la pantalla este cap de setmana perquè À Punt retransment sis encontres decisius per als equips valencians. Consulta ací els horaris per a no perdre-te’n cap.

Dissabte 4 de maig

El Gran Fons Internacional València de Ciclisme es podrà viure per la televisió d’À Punt des de les 9 del matí i fins a les 12 hores. És una prova amb eixida i meta a la Marina de València que ofereix tres recorreguts amb diferents nivells de dificultat: 89km, 148km i 177km. Participen més de 3.000 ciclistes procedents de 20 països que pedalejaran per la serra Calderona i coronaran ports com l’alt de Segart, Oronet o Chirivella.

Els ciclistes tindran com a companys al tricampió del món Óscar Freire o el pentacampió del món de triatló, Javier Gómez Noya. À Punt patrocina este esdeveniment i el Premi de la Muntanya Masculi i Femení en el port de la Chirivilla.

El Gran Fons també es podrà disfrutar per streaming a través del web, des de les 9:00 hores del matí fins a la fi de la prova.

A les 16:00 hores, l’enfrontament entre el Reial Murcia i el CD Castelló, per la televisió i la ràdio. À Punt oferirà la retransmissió del partit de 1ª RFEF des de l’estadi Enrique Roca on el conjunt orellut pot rubricar l'ascens a la divisió de plata del futbol nacional. L’encarregat de comentar este partit per als albinegres, serà Raül Pina amb la col·laboració de Javier Subirats.

Per a aquells que prefereixen viure l’emoció del futbol i del Bàsquet per la ràdio, el dissabte des de les 14:00 hores poden escoltar Des de la banda, un programa de més de 6 hores que comença amb l'enfrontament que el C.E. Castelló juga contra el Reial Múrcia. Després arribarà el torn d’un xoc de Segona Divisió. L'Elx viatja a Santander per a continuar en la lluita pels llocs capdavanters de la classificació. Tancarà el programa amb el partit de bàsquet de la Lliga ACB entre el València Basket i el Joventut de Badalona a la Fonteta.

Diumenge 5 de maig

A les 11:15 hores i per streaming, el programa VA DE BO retransmet en directe dues finals, la Masculina i la Femenina del Trofeu Mancomunitat de la Safor de raspall, des del trinquet de Bellreguard.

A les 12:00 hores i amb un Rico Pérez ple fins a la bandera, À Punt televisa l’Hèrcules CF-Lleida Esportiu. Els de Rubén Torrecilla són líders de la categoria amb 2 punts d’avantatge sobre el segon, l’Europa i 4 sobre el tercer, el Lleida. Es tracta de tota una final, ja que una victòria certificaria l’ascens directe dels alacantins a Primera RFEF. La cita comptarà amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Javier Subirats. 

A les 17:00 hores, si l’Hèrcules certifica l’ascens a Primera RFEF, À Punt realitzarà una retransmissió especial amb les celebracions des de la Plaça dels Estels d’Alacant. Els periodistes Pere Conca i Raül Pina seran els encarregats de narrar l’ambient de victoria dels aficionats i jugadors de l’Hèrcules.

A les 18:30 hores, La Finestra Esportiva s’obri de nou per a oferir el partit que pot classificar al València Basket a la final de la Lliga Femenina Endesa. Les xiques de Rubén Burgos reben a la Fonteta al Casademont Saragossa en el partit de tornada de les semifinals.

Pel que fa a À Punt Ràdio este diumenge 5 de maig viurem dos edicions del programa Des de la Banda.

De 11:50 a 14:00 hores 

Programa especial per a viure l'última jornada de la Segona RFEF amb la retransmissió dels partits Hèrcules-Lleida i València Mestalla-Atlètic Saguntí. A més d'estar alerta als duels Alzira-Manresa, La Nucia-Badalona, Penya Independent-Torrent i Oriola-San Roque. També, estaran pendents del partit de Primera Femenina entre el Llevant i la Real Societat.

De 16:05 a 21:30 hores 

Emocionant vesprada esportiva amb la retransmissió dels partits Celta-Vila-real i València-Alabés, una lluita per un lloc en Europa la pròxima temporada.

A més la resolució de la semifinal de la Lliga Femenina Endesa de bàsquet entre el València Basket i el Casademont Saragossa i el partit de Segona Divisió entre el Club Deportivo Eldense i el Leganés.

També et pot interessar

stats