À Punt es bolca en la final de la Copa del Rei del València a Sevilla amb una programació especial

Des de dijous, els Esports dels NTC migdia i nit amplien l’horari i es faran des de Sevilla, capitanejats per Isabel Sánchez i Óscar Forés

‘Amunt campions’ és el programa d’aquest dissabte, previ a la final, que tindrà punts de connexió des de Sevilla i València 

À Punt oferirà una programació especial per acompanyar a l'afició valencianista
À Punt oferirà una programació especial per a acompanyar l'afició valencianista / À Punt
19 d'abril 2022 - 16:43

La radiotelevisió pública es bolca en la cobertura de la final de la Copa del Rei a Sevilla, on el València lluita per a aconseguir per novena vegada el títol. Per això, À Punt prepara un programa especial previ i posterior a la disputa d’aquest partit entre el València CF i el Reial Betis aquest dissabte 23 d’abril a Sevilla, amb el programa especial Amunt campions. L’espai serà des de 16:50 fins a les 21 h, i tindrà continuïtat quan acabe el partit amb la veu de tots els protagonistes. 

En la prèvia i en el postpartit, Amunt campions tindrà dos sets informatius. L’un estarà situat a la fanzone del Mestalla amb els presentadors Xavi Blasco, Maria Fuster i l’exjugador valencianista Santiago Cañizares. Les periodistes Nerea Sanfe i Berta Báidez faran connexions en directe per a polsar l’estat dels aficionats valencianistes. L’altre set estarà a l’exterior de l’estadi de La Cartuja de Sevilla, on es disputa la final, i tindrà com a conductors María José Berbegall, Pere Aznar i l’exjugador valencianista David Albelda.

Des d’aquests dos punts neuràlgics coneixerem l’última hora del València i de l’afició en terres andaluses. Es faran connexions en directe des de l’hotel de concentració de l’equip de José Bordalás, el camí cap a l’estadi de La Cartuja i sabrem també com viuen els moments previs a la final els milers de seguidors valencianistes que es troben a Sevilla i els que veuran la final des de la fanzone situada al costat de Mestalla.

À Punt en la festa del València CF

A la fanzone del València CF a Mestalla, i des de les 17 h, els aficionats valencianistes podran gaudir de la prèvia amb actuacions de cares conegudes d’À Punt com ara les cantants Samantha i Laura Sánchez, la presentadora Àlex Blanquer i alguns protagonistes de la sèrie L’Alqueria Blanca. La cadena pública també tindrà un espai exclusiu on organitzarà activitats lúdiques i concursos en un esdeveniment que estarà dirigit pel periodista Toni Galindo.

A Sevilla, a la fanzone del València CF, À Punt disposarà d’un espai per a obsequiar els seguidors valencianistes amb regals corporatius de la cadena pública.

Espais informatius d’Esports des de Sevilla i amb més durada

Des de hui dilluns 18 d’abril, els companys i companyes del departament d’Esports d’À Punt estan informant de tot allò que envolta la gran final.

I des de dijous 21 d’abril els Esports d’À Punt es faran ja des de Sevilla. Els NTC migdia i nit ampliaran la durada per a oferir la informació puntual d’un gran equip capitanejat per Isabel Sánchez i Óscar Forés. Els altres companys i companyes que formen part del dispositiu desplaçat a la capital andalusa són Josevi Sánchez, Anaïs Ordóñez, Inma Cerro, Ximo Tamarit, Ismael Lli i Chema Puchades.

Els NTC nit del 23 d’abril tindran un bloc especial dels Esports des de la capital andalusa amb l’última hora del duel.

La final, protagonista també a la ràdio i les xarxes

També la ràdio i les xarxes d’À Punt oferiran un desplegament especial per a donar l’última hora dels equips i de l’afició. En tots els programes esportius de ràdio de la casa, el València serà el gran protagonista: en Esports À Punt, amb Eva Casañ i Fermín Rodríguez, en La pròrroga, amb Isabel Adam i Dani Hermosilla, i en Línia de fons, amb Gustavo Clemente.

En la ràdio d’À Punt, el dissabte 23 d’abril, s’emetrà entre les 13:00 i les 14:30 h el programa especial Des de la banda, que traslladarà als oients l’ambient previ a la gran final de la Copa del Rei. I ja, des de les 17:30 h contarà tot el que envolte la prèvia i el moment posterior del gran duel entre el València CF i el Reial Betis. Els presentadors Jordi Sanchis i Raül Pina estaran envoltats d’un bon grapat de protagonistes, com ara Robert Fernández, Jorge López, Nacho Rodilla, el comentarista arbitral César Escribano, i l’exjugador del Betis Manu Herrera. 

Cobertura de la celebració si el València CF guanya la Copa del Rei

La cobertura del postpartit amb les reaccions i moments especials està assegurada en À Punt, perquè si el València CF guanya la final, la programació especial Amunt campions s’ampliarà l’endemà per a retransmetre el recorregut de l’equip des de l’aeroport fins al Mestalla.

La radiotelevisió pública també retransmetria àmpliament la rua, que tindria lloc el dimarts 26 d’abril. 

També et pot interessar

stats