À Punt es bolca en la final de la Copa del Rei del València a Sevilla amb una programació especial

Des de dijous, els Esports dels NTC migdia i nit amplien l’horari i es faran des de Sevilla, capitanejats per Isabel Sánchez i Óscar Forés

‘Amunt campions’ és el programa d’aquest dissabte, previ a la final, que tindrà punts de connexió des de Sevilla i València 

À Punt oferirà una programació especial per acompanyar a l'afició valencianista
À Punt oferirà una programació especial per a acompanyar l'afició valencianista / À Punt
19 d'abril 2022 - 16:43

La radiotelevisió pública es bolca en la cobertura de la final de la Copa del Rei a Sevilla, on el València lluita per a aconseguir per novena vegada el títol. Per això, À Punt prepara un programa especial previ i posterior a la disputa d’aquest partit entre el València CF i el Reial Betis aquest dissabte 23 d’abril a Sevilla, amb el programa especial Amunt campions. L’espai serà des de 16:50 fins a les 21 h, i tindrà continuïtat quan acabe el partit amb la veu de tots els protagonistes. 

En la prèvia i en el postpartit, Amunt campions tindrà dos sets informatius. L’un estarà situat a la fanzone del Mestalla amb els presentadors Xavi Blasco, Maria Fuster i l’exjugador valencianista Santiago Cañizares. Les periodistes Nerea Sanfe i Berta Báidez faran connexions en directe per a polsar l’estat dels aficionats valencianistes. L’altre set estarà a l’exterior de l’estadi de La Cartuja de Sevilla, on es disputa la final, i tindrà com a conductors María José Berbegall, Pere Aznar i l’exjugador valencianista David Albelda.

Des d’aquests dos punts neuràlgics coneixerem l’última hora del València i de l’afició en terres andaluses. Es faran connexions en directe des de l’hotel de concentració de l’equip de José Bordalás, el camí cap a l’estadi de La Cartuja i sabrem també com viuen els moments previs a la final els milers de seguidors valencianistes que es troben a Sevilla i els que veuran la final des de la fanzone situada al costat de Mestalla.

À Punt en la festa del València CF

A la fanzone del València CF a Mestalla, i des de les 17 h, els aficionats valencianistes podran gaudir de la prèvia amb actuacions de cares conegudes d’À Punt com ara les cantants Samantha i Laura Sánchez, la presentadora Àlex Blanquer i alguns protagonistes de la sèrie L’Alqueria Blanca. La cadena pública també tindrà un espai exclusiu on organitzarà activitats lúdiques i concursos en un esdeveniment que estarà dirigit pel periodista Toni Galindo.

A Sevilla, a la fanzone del València CF, À Punt disposarà d’un espai per a obsequiar els seguidors valencianistes amb regals corporatius de la cadena pública.

Espais informatius d’Esports des de Sevilla i amb més durada

Des de hui dilluns 18 d’abril, els companys i companyes del departament d’Esports d’À Punt estan informant de tot allò que envolta la gran final.

I des de dijous 21 d’abril els Esports d’À Punt es faran ja des de Sevilla. Els NTC migdia i nit ampliaran la durada per a oferir la informació puntual d’un gran equip capitanejat per Isabel Sánchez i Óscar Forés. Els altres companys i companyes que formen part del dispositiu desplaçat a la capital andalusa són Josevi Sánchez, Anaïs Ordóñez, Inma Cerro, Ximo Tamarit, Ismael Lli i Chema Puchades.

Els NTC nit del 23 d’abril tindran un bloc especial dels Esports des de la capital andalusa amb l’última hora del duel.

La final, protagonista també a la ràdio i les xarxes

També la ràdio i les xarxes d’À Punt oferiran un desplegament especial per a donar l’última hora dels equips i de l’afició. En tots els programes esportius de ràdio de la casa, el València serà el gran protagonista: en Esports À Punt, amb Eva Casañ i Fermín Rodríguez, en La pròrroga, amb Isabel Adam i Dani Hermosilla, i en Línia de fons, amb Gustavo Clemente.

En la ràdio d’À Punt, el dissabte 23 d’abril, s’emetrà entre les 13:00 i les 14:30 h el programa especial Des de la banda, que traslladarà als oients l’ambient previ a la gran final de la Copa del Rei. I ja, des de les 17:30 h contarà tot el que envolte la prèvia i el moment posterior del gran duel entre el València CF i el Reial Betis. Els presentadors Jordi Sanchis i Raül Pina estaran envoltats d’un bon grapat de protagonistes, com ara Robert Fernández, Jorge López, Nacho Rodilla, el comentarista arbitral César Escribano, i l’exjugador del Betis Manu Herrera. 

Cobertura de la celebració si el València CF guanya la Copa del Rei

La cobertura del postpartit amb les reaccions i moments especials està assegurada en À Punt, perquè si el València CF guanya la final, la programació especial Amunt campions s’ampliarà l’endemà per a retransmetre el recorregut de l’equip des de l’aeroport fins al Mestalla.

La radiotelevisió pública també retransmetria àmpliament la rua, que tindria lloc el dimarts 26 d’abril. 

També et pot interessar