À Punt es bolca en les Falles 2019

Retransmetrà en directe i per primera vegada en HD els moments centrals de la festa.

Falles 2019
Falles 2019

À Punt farà al llarg de les pròximes setmanes un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans per tal d’oferir en directe els grans moments de les falles. L’espai públic de comunicació estarà al centre de la festa a València però també en bona part dels pobles i ciutats on es planten falles, des de Benicarló fins a Benidorm. Les retransmissions seran en HD per primera vegada.

À Punt segueix des de l’inici de les emissions les festes populars valencianes i les tradicions dels nostres pobles i ciutats. En aquesta línia, durant el mes de març està prevista una programació especial per a seguir de prop les Falles i també les festes de la Magdalena de Castelló.

En el cas de les falles, el primer gran acte que es podrà seguir per la televisió i el web serà la Crida, aquest diumenge a partir de les 19:00 h. La retransmissió serà comentada pel periodista Ferran Cano i per la fallera major de València 2016, Alicia Moreno. D’altra banda, de l’1 al 19 de març es podran seguir les mascletaes en directe des de la plaça de l’Ajuntament de València a partir de les 13:20 h. Les mascletaes que seran comentades pels periodistes Ferran Cano i Maria Fuster, i que també tindran com a analista la pirotècnica Reyes Martí. À Punt, a més, oferirà el senyal pool d’este i dels altres grans moments de les festes falleres.

A més, es podrà seguir també en directe l’Ofrena de flors a la Mare de Déu sencera, un dels moments més emotius de les falles. I els dies grans de la festa la televisió ha previst una programació especial temàtica. La nit de la Plantà, igualment, es podrà veure en directe des de la plaça de l’Ajuntament i amb connexions amb altres pobles i ciutats. També es podrà seguir el 16 de març la decisió del jurat sobre el primer premi de la secció especial de les falles de València. I el 19 de març, dia de la Cremà, la televisió pública farà un programa especial de vesprada i nit que inclourà la Cremà de la falla de la plaça de l’Ajuntament, la del monument que guanye el primer premi de la secció especial i la d’altres localitats del territori.

A més, À Punt estrenarà el dia 14 de març per la nit en primícia del documental Equilibri, que explica el diàleg mutu que s’estableix entre un artista contemporani, referent de l’avantguarda com és Okuda, i una tradició artística centenària, com és el món de les falles, quan es trobaren en la falla de l’Ajuntament de 2018. El documental és una coproducció en la qual participa À Punt Mèdia.

El web d’À Punt tindrà un espai especial dedicat a tota la informació i la programació de falles. Igualment, les xarxes socials tindran formats dedicats a la festa i la ràdio també seguirà de prop esta actualitat. I totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar