À Punt es bolca en la cobertura de la jornada electoral del 10N

L’espai públic de comunicació detallarà els resultats poble a poble de la Comunitat Valenciana.

VÍDEO | À Punt es bolca en la cobertura de la jornada electoral del 10N

À Punt ha preparat un gran desplegament en totes les finestres per a seguir la jornada electoral del 10N. Desplegament que seguirà de prop tota l’actualitat relacionada amb els col·legis electorals de les tres circumscripcions, de les seus dels sis partits amb representació parlamentària, tant a València com a Madrid i a Barcelona, de la votació dels candidats, de com evoluciona la jornada i, especialment, de l’escrutini de vots i de totes les reaccions.

À Punt Mèdia oferirà a les 20:00 hores, en tancar els col·legis, un sondeig electoral de l’empresa GAD3, en col·laboració amb les emissores FORTA i TVE. A més, posarem a l’abast de tots els valencians i valencianes els resultats de l’escrutini detallats poble a poble. També connectarem amb periodistes de diversos mitjans per a analitzar els resultats.

En la televisió, hi ha previstos avanços informatius a les 11:15 hores i a les 18:35 hores. À Punt NTC migdia, igualment, centrarà el gros de la informació en la jornada electoral. D’altra banda, a partir de les 19:45 hores Marta Ventura i Mathies Muñoz presentaran un programa especial eleccions 10N. Els presentadors estaran acompanyats d’una taula de comentaristes de la qual formaran part el sociòleg Joan Gonçales Nogueroles, la politòloga Paola Cannata, i els periodistes Francesc Arabí i María José Pou.

A la ràdio s’oferirà també informació constant al llarg del dia. El programa especial eleccions arrancarà a les 19:30 h. Estarà presentat pels periodistes Òscar Martínez i Jordi Cabezas, que analitzaran l’evolució de la jornada amb la col·laboració de les politòlogues Susi Boix, Cintia Poveda i Marina Pla.

El web d’À Punt, finalment, cobrirà també de prop tota la jornada electoral. L’actualitat es podrà seguir en el microlloc web dedicat a les eleccions, que es va posar en funcionament el primer dia de la campanya, i on també estaran disponibles en temps real els resultats de les eleccions a les Corts i al Congrés, així com els resultats dels anteriors comicis. Les xarxes socials d’À Punt Notícies, a més, seguiran la campanya minut a minut.

També et pot interessar

stats