À Punt amplia els continguts infantils aquestes vacances de Pasqua

La producció valenciana ‘Generació verda’ d’educació mediambiental és una de les novetats més destacades

El dissabte 10, en acabar La Colla, s’emetrà el concert de Ramonets

À Punt amplia els continguts infantils aquestes vacances de Pasqua
À Punt amplia els continguts infantils aquestes vacances de Pasqua / Departament de Comunicació
01 d'abril 2021 - 14:23

La televisió d’À Punt estrena Generació verda, una sèrie matinal per al públic infantil i nous capítols de dibuixos amb motiu de les vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua. Cada dia, a partir de les set del matí i fins a les deu, l’oferta de continguts s’amplia amb dibuixos i sèries per als espectadors i espectadores més menuts de la casa.

Generació verda és una sèrie d'animació original sobre educació mediambiental, es tracta d'una producció cent per cent valenciana de Tierra a la Vista Producciones Audiovisuales, SL amb la participació d’À Punt i la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura. Cada capítol explica un concepte relacionat amb ecologia com l’efecte hivernacle, el canvi climàtic o les energies netes. Els tretze capítols s'emetran a les vacances de Pasqua.

La Colla d’À Punt inclou, en el web i a la televisió, les propostes més divertides en les píndoles de Laia i Pau per a les vacances com ara com construir un catxerulo i un altaveu o fer maquillatges de superherois i personalitzar mascaretes. Els Bíters també ens reserven sorpreses per a la Pasqua.

Nous capítols de ‘Voltron’, ‘Spirit’, ‘El gat amb botes’ i ‘Home’

Voltron ens mostra cinc herois i els seus lleons robòtics voladors s'uneixen per a formar el guerrer poderós Voltron amb l'objectiu de salvar la galàxia del malvat emperador Zarkon. Spirit és un mustang salvatge, la mascota més benvolguda de Lucky, una xiqueta de 12 anys. Amb les seues millors amigues i els seus cavalls exploren un món ple d'atraccions.

El gat amb botes és l'heroi felí favorit dels xiquets i les xiquetes, gran seductor i expert en llet, es calça les seues famoses botes i salta a l'acció per a protegir els indefensos habitants de Sant Llorenç de malvats de tot tipus. No res es pot interposar en el seu camí... llevat d’una bola de pèl.

Els dibuixos de Home ens acosten Oh, membre d’una raça alienígena massa optimista, els Boovs. El seu líder, el capità Smek, envaeix la Terra per a amagar-se del seu enemic mortal. Oh coneix una xiqueta anomenada Tip i es muda a viure amb la seua família. Així coneix els valors dels humans. A través d'una sèrie d'aventures còmiques amb Tip, Oh arriba a comprendre que ser diferent i cometre errors és part de l'ésser humà. I mentre ell canvia el seu planeta i ella canvia el seu món, descobreixen el veritable significat de la paraula llar.

Concert de Ramonets

El dissabte 10 d’abril, en acabar La Colla, a les 10.30 hores, À Punt ofereix un concert de Ramonets. Es tracta de la presentació del seu quart disc, Flipa, que es va gravar al Teatre Principal de València el 20 de març passat.

L’espectacle “Flipa” és una crida a l’optimisme, a veure la part bona de les coses, a ballar, a aprendre que quasi tot ho tenim a les mans i a reivindicar que el punt fonamental és que els menuts es divertisquen, que volen, perquè necessiten jugar per a aprendre. La intenció de Ramonets no és cap altra que acostar els xiquets i les xiquetes valors que considerem fonamentals a través de la música rock.

La programació especial d’À Punt continuarà fins al 12 d’abril, quan acaben les vacances escolars.

 

També et pot interessar

stats