À Punt ajuda Càritas i la Creu Roja amb la difusió del videoclip ‘Resistiré’, d’artistes valencians

La Diputació de València finança aquesta producció, que recaptarà fons a través de YouTube per als més necessitats de la crisi de la Covid-19.

À Punt dona suport a la difusió del videoclip benèfic d’aquesta cançó a favor de Càritas i la Creu Roja.

La coneguda cançó del Dúo Dinámico Resistiré ja té versióvalenciana i s’estrena aquest cap de setmana per una bona causa. À Punt donasuport a la difusió del videoclip benèfic d’aquesta cançó, gravada des de casa,per músics i artistes valencians a favor de Càritas i la Creu Roja.

À Punt Mèdia vol col·laborar amb les dues entitatsbenèfiques amb la difusió d’aquesta campanya solidària en la televisió, laràdio i el web d’À Punt Mèdia per a fer arribar a tots els valencians ivalencianes aquesta producció musical valenciana.

Alfred Costa, director general d’À Punt, ha acceptat laparticipació en aquest projecte benèfic i ha oferit “les finestres dels mitjanspúblics valencians de comunicació a una iniciativa que, una vegada més, és unamostra de la solidaritat dels valencians i valencianes en situacionsd’emergència, amb dues organitzacions exemplars com Creu Roja i Càritas”.

La iniciativa va partir de l’actriu valenciana Carme Juan,que es va posar en contacte amb Albert Bellés i Chorva, encarregat del’adaptació al valencià de la cançó. Ells dos proposaren la idea al productorNacho Mañó, que va rebre el vistiplau de la Diputació de València per apromoure la iniciativa, que vol recaptar fons per als més necessitats per lacrisi de la Covid-19.

La Diputació de València ha sigut la institució encarregadadel finançament d’aquesta producció musical solidària. El seu president, ToniGaspar, ha agraït “la contribució d’À Punt, així com la col·laboració idedicació desinteressada de tants artistes valencians que, de manera humil, ajudena alçar l'ànim i amenitzen una xicoteta part del temps de confinament amb unaversió tan autòctona de l'himne de la pandèmia”.

Manuel de la Calva, membre del Dúo Dinámico, va treballaramb Nacho Mañó en l’altra versió de Resistiré amb músics de tot Espanya. Segonsel productor valencià, “De la Calva no va dubtar a concedir amablement elsdrets musicals, per a les dues entitats benèfiques, amb la versió en valenciàper a recaptar diners”. Els fons s’ingressaran a través de la visualització delvídeo a través de la plataforma YouTube.

Les dues entitats benèfiques mostren la seua gratitud per lainiciativa. Ignacio Grande, director de Càritas Diocesana de València haassegurat que estan “molt agraïts a la Diputació de València, a À Punt i alsmúsics per la difusió d'aquesta iniciativa solidària, que ens ajuda en lanostra tasca humanitària d'assistir a les persones més vulnerables en unescircumstàncies tan excepcionals”.

Per la seua part, Rafael Gandia, president de la Creu RojaEspanyola a la Comunitat Valenciana ha indicat que el suport de la Diputació deValència, À Punt Mèdia i els artistes valencians “és fonamental i constitueixun gran estímul perquè la Creu Roja puga continuar actuant amb els mésnecessitats en una crisi sense precedents”.

Amb exclusiva, la cançó estarà penjada a la plataformaYouTube d’À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats